Je kunt nu een vibrator van de penis van je vriend maken!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

We leven in het jaar 2016, en in 2016 is niks meer gek. Ook niet het namaken van de penis van je lover… Hoe handig, is hij een tijdje van huis dan hoef jij zijn geslachtsdeel in ieder geval niet te missen. Een gepersonaliseerde penis, slim!

 
Violet Fenn van Metro.co.uk ging de uitdaging aan om een gepersonaliseerde penis te maken, en vond een goede vriend die haar daar best een handje bij wilde helpen. Brave man!


De kit

Hoe werkt het? Je krijgt een kit thuisgestuurd en vooraf kun je al een video op het internet vinden om erachter te komen hoe het allemaal in z’n werk gaat. Eigenlijk is de hele kit en het maken van de vibrator nog best eenvoudig! De eerste stap is het buisje tegen de penis houden. Zorg wel dat hij een stijve heeft. Hierna markeer je de lengte met een pen en snij je de lengte af (de buis, niet de penis a.u.b.). Vervolgens moet je het mengsel mengen en in de buis stoppen om daarna zijn mannelijkheid in de buis te duwen. Vergeet trouwens niet even de gordijnen dicht te doen, in deze awkward situatie wil je absoluut niet dat ook maar iemand per ongeluk naar binnen kijkt!

Hou vol!

Het is vrijwel onmogelijk om zijn geslachtsdeel in de buis te duwen zonder dat er aan alle kanten gemorst wordt, maar goed, dan heb je ook wat. Nu is het van groot belang dat meneer eventjes voor twee minuten stil blijft zitten en hij moet óók nog eens zorgen dat hij zijn erectie niet zal verliezen. Volgens Fenn lijken die twee minuten voor een man een eeuw wanneer zijn geslachtsdeel diep in zo’n giga buis zit. Still going strong. Het is wel belangrijk dat zijn mannelijkheid recht in de bus komt te zitten, anders gaat hij scheef en creëer je een potentiele lekkage in je mal.


Glow in the dark
Last but not least

meng je de twee siliconen met het zakje ‘glow in the dark’ poeder en stop je de penisafdruk erin. Ook voeg je meteen de bijgeleverde vibrator toe. 24 uur moet dit allemaal even met rust gelaten worden, dus dat wordt lekker slapen en de volgende ochtend vol goede moed opstaan. Ta-daaaa, de volgende dag heb jij je eigen gepersonaliseerde penis op je nachtkastje staan! Volgens Fenn werkt het, want zeg nou zelf, haar exemplaar is toch aardig goed gelukt!
 
Zou jij dit bouwpakket ooit zelf uitproberen?