Liefde / Intiem
Intiem

Ze Biecht Op: ?Mijn scharrels eindigden in een trio"


Als je jong bent, moet je het er lekker van nemen. Geen remmen, gewoon gaan met die banaan nu het nog kan. De een scharrelt überhaupt niet en de ander heeft er gelijk twee tegelijk. “Ik belandde met mijn twee scharrels tegelijk in bed…”
 
Bodien (24): “Ooit heeft er een rem gezeten op mijn dateleven, maar sinds een aantal jaren heb ik besloten het er toch gewoon nog maar even van te nemen. Ik ben nog jong en zit middenin de bloei van m’n leven. Dat mag gevierd worden! Lang verhaal kort: ik hou van lekker scharrelen op z’n tijd en meestal verloopt dat exact volgens plan, maar heel af en toe wil het weleens voorkomen dat het verhaal toch een hele andere wending krijgt. Zo ook een paar maanden geleden…”


Wel de lusten, niet de lasten
"Tot op een paar maanden gelezen zat ik middenin de wildste tijd van mijn single life. Dat wil zeggen dat ik van twee walletjes at, oeps! Ik was, en ben nog steeds, niet toe aan een vaste relatie. Het komt er eigenlijk op neer dat ik nog even wil genieten van de lusten en vooral de lasten achterwegen wil laten. Een klein jaar geleden ontmoette ik iemand op een huisfeestje van een vriendin, voor het gemak noem ik hem even T. Het klikte meteen en niet geheel volgens plan belandde we diezelfde avond nog in hetzelfde bed. Die avond werd het begin van een lustige scharrelrelatie. We waren er beiden van op de hoogte dat we allebei niet op iets vasts zaten te wachten en waren dan ook verre van exclusief. Tussendoor met iemand anders de lakens delen was dus absoluut oké."
 
Van twee walletjes eten
"Zo gezegd zo gedaan, want zo’n half jaar geleden ontmoette ik weer een leuke vent op de verjaardag van een goed vriendinnetje, deze noem ik even H. Ook met hem sprong de vonk meteen over, maar ik besloot niet meteen met hem het bed in te duiken. Ik deed het voor de verandering eens rustig aan. We gingen een aantal keer op date, maar konden de lusten tussen ons beiden niet bedwingen en gaven er uiteindelijk toch aan toe. Ik belandde met hem na een feestje in bed en de nacht eindigde met een spetterend vuurwerk. Het was fantastisch! Maar nog steeds zat ik niet te wachten op een vaste relatie. Ik was veel te blij met hoe mijn (seks)leven er op dit moment voorstond. En hey, oefening baart kunst toch? Op deze manier oefen ik gewoon nog even voordat ik aan het echte werk begin: een vaste relatie met mijn prins op het witte paard. Want ja, ik geloof dat die bestaat."


Dubbeldate
"Op een bloedhete zomerdag in augustus, sprak ik met mijn tweede scharrel af, H. We besloten thuis een salade te maken, om die vervolgens met een kleedje en flink wat wijn mee te nemen naar het park. Onderuitgezakt en rozig van de wijn, lag ik met mijn hoofd op zijn buik. Ik dommelde langzaam een beetje weg tot ik weer bij zinnen kwam door iemand die mijn naam riep. Het was T. Enigszins in elkaar gedoken schrok ik me rot, maar bedacht me daarna dat ik er zeker van was dat T. het allemaal wel best vond. Dat hadden we immers met elkaar afgesproken. T. vroeg of hij een wijntje mee mocht doen, en H. en ik vonden dat alleen maar gezellig. Daar zat ik dan, samen met mijn twee scharrels op een kleedje in het park, steeds roziger van alle wijntjes."
 
Trio it is!
"Toen het buiten een beetje begon af te koelen, was het tijd om te gaan. Tijd om de dubbeldate te stoppen was daarentegen niet aan de orde, die zetten we namelijk nog even voort bij mij thuis. Intussen kon ik mezelf al behoorlijk aangeschoten noemen. Sterker nog, ik kreeg steeds meer zin in wilde avonturen. Zonder dat ik er echt erg in had (gezien mijn enigszins dronken staat) begon ik intiem te zoenen met H. Blijkbaar vond T. dit een fijn uitzicht om naar te kijken, want een paar minuten later tikte hij op mijn schouder en begonnen ook wij aan een hartstochtelijke zoen. Van het een kwam het ander. Met z’n drieën verplaatsten we ons naar mijn slaapkamer om daar dit hele tafereel voort te zetten en er de rest van de avond niet meer uit te komen. Al die prikkels, al die handen, ik heb nog nooit zoveel orgasmes in één nacht gehad. Het was de avond van mijn (ons) leven!"
 
Heb jij ook iets om op te biechten en wil je dat delen met onZe lezeressen? Dan kun je een mailtje sturen naar vera@ze.nl!