De 8 talenten die iedere vrouw bezit

Lifestyle door Sascha
Vrouwen beschikken over een stel talenten waar menig man jaloers op zal zijn. En terecht! Lekker roddelen, moederen en multitasken. Drie eigenschappen waar vrouwen retegoed in zijn. Maar dat zijn niet de enige talenten van een lady!

 
Heb jij af en toe een beetje last van een mental breakdown omdat je even niet meer zo goed weet waar je nou precies goed in bent en wat je met je leven aan moet? Lees dan snel verder, want deze talenten heeft iedere vrouw. Ook jij!


1. Geen limiet aan chocola

Nog zo’n fijn talent waar iedere vrouw over beschikt: een overdosis aan chocola eten zonder er überhaupt misselijk van te worden. Er is altijd wel een goede reden te vinden waarom er weer een reep chocola opengetrokken moet worden. Love it!
 
2. Van een mug een olifant maken
Tja, ook dit is een talent waar vrouwen maar al te goed in zijn. Beginnen met een mug en eindigen met een dikke vette olifant. Mannen deal ermee, er is een reden waarom vrouwen soms van iets kleins, iets groots maken. Wij willen gehoord en begrepen worden!
 
3. Moederen/zorgen
Vrouwen houden nou eenmaal van moederen en voor iemand zorgen, of dat nou voor haar kids is, haar man, haar scharrel of haar huisdier. Dit zal vrijwel iedere vrouw kunnen beamen. Mannen, jullie kunnen hier nog wel een puntje aan zuigen!

4. Roddelen

Gossip time! Een dagtaak waar iedere vrouw zich schuldig aan maakt. En dat geeft helemaal niks! Soms is het heerlijk om even je hart te luchten en daarom een flink potje te roddelen met je besties. Heerlijk!


5. Privé detective spelen

Als wij vrouwen ook maar enigszins het gevoel hebben dat we bedrogen worden, huren wij geen privé detective in, maar worden we er zelf eentje. En goed dat we daarin zijn! Binnen een paar uur hebben we antwoord op al de vraagtekens bij onze lover.
 
6. Multitasken
Terwijl je bezig bent met het aanbrengen van de perfecte eyelinerwing, doe jij ook nog even snel je schoenen aan en drink je ondertussen je kop thee op. Multitasken it is! Daar zijn vrouwen steengoed in. Ook hier kunnen mannen nog wat van leren.
 
7. Sprookjes
Sprookjes en romantische liefdesverhalen uit films. Iets waar vrouwen heilig in geloven. Stiekem weten wij heus wel dat het verhaal van Assepoester dikke vette fictie is, maar toch geloven we in de prins op het witte paard. Ook jou zal zoiets moois ooit een keer overkomen.
 
8. Huisdierenfluisteraar
Communiceren met je huisdier kunnen vrouwen als de beste! Je komt thuis en start een hele dialoog met je kat die jouw ligt op de wachten op de bank. Sterker nog, je bent een heuse kattenfluisteraar die er in heilig van overtuigd is dat die pluizige bol jou verstaat!
 
Welke talenten vind jij dat iedere vrouw bezit?