Lifestyle
Lifestyle

Redenen dat je collega?s ook je beste vrienden zijn

Reageer 0

Je brengt veel tijd met ze door, dus je kan er maar beter voor zorgen dat je het een beetje goed met ze kunt vinden. Deadlinestress, klagen over je irritante baas en urenlang roddelen: je collega’s zijn eigenlijk net je beste vrienden!

Let's face it, je staat 's ochtends niet vrolijk op voor een dag met eindeloze to do lijsten en vergaderingen. Waar je wel enthousiast van wordt zijn de gezellige momentjes met je collega's. Zij zorgen ervoor dat een job net iets draaglijker wordt. Dit is waarom je collega's eigenlijk net je beste vrienden zijn!


Lekker klagen
Samen klagen over werk is heerlijk. Je eigen vriendinnen zijn na een tijdje ook wel klaar met je geklaag over die irritante nieuwe stagiair, want ze kennen hem inmiddels niet. Met je co-workers kan je eindeloos doorzagen over zijn vervelendste eigenschappen. 

Veel contact
Je ziet je collega’s haast nog vaker dan je eigen familie of vrienden. Je maakt hen minstens zo’n acht uur per dag mee, dus dan is het niet zo gek dat je een band met ze opbouwt! 

Doel
Met je collega’s heb je een gezamenlijk doel. Jullie moeten de baas tevreden houden en voeren op een dag ongeveer dezelfde klusjes uit. Om vervolgens weer lekker te klagen over alle struggles die hierbij komen kijken. 

Hoge werkdruk
Je steunt elkaar waar nodig. Iemand van je werk is er voor je wanneer je weer eens horendol wordt van de idioot hoge werkdruk.  
 

Bron
 
Stuk maand over
Een collega begrijpt het als je aan het einde weer eens een stuk maand overhoudt, hij of zij moet het immers met hetzelfde salaris doen. Reden genoeg om jou de volgende keer op een lekkere koffie te trakteren.

Veel lol
Er wordt wat afgelachen op je job. Juist omdat er elke dag zoveel van je wordt gevraagd is humor een welkome afwisseling. Dat helpt die lange uren wat draaglijker te maken. 
 
Gekke eigenschappen
Jullie kennen elkaars gekke gewoontes. Je ziet elkaar zoveel, dus dan gaan die rare karaktereigenschappen je opvallen. Het is ook veel makkelijker om lekker jezelf te zijn en dat komt jullie band ten goede.   

Heb jij een goede band met je collega's?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen