Waarom een pyjamaparty met je vriendinnen nog steeds geweldig is

Relaties door Lisa_V

Wij houden we wel van een feestje, maar stiekem zijn pyjamaparty’s met onze BFF’s favoriet. Want zeg nou eerlijk, het is toch heerlijk om de hele avond met je vriendinnen in pyjama te hangen, films te kijken en chocola te eten.
 
We zijn tegenwoordig allemaal maar druk, druk, druk. Tussen al het werk, sporten, verplichte feestjes en familie-uitjes moet je soms gewoon even tijd maken voor een avondje ontspanning met je vriendinnen. En hoe kan dat nou beter dan met een pyjamaparty?
 

Je hebt eindelijk een reden om je prachtige roze fluffy hartjes pyjama te dragen. Als je alleen slaapt, slaap je liever in een oud shirt en bij je lover draag je vaak alleen sexy slaapjurkjes.
 
Pyjamafeestjes staan gelijk aan heel veel lekker eten. Nacho’s, M&M’s, Ben&Jerry’s, popcorn, brownies en chocolade. Zo vaak houden jullie geen pyjamafeestje, dus als het dan zover is gaan alle remmen los.
 
Je hebt eindelijk tijd om uitgebreid bij te praten met al je vriendinnen. Thuis op de bank hebben jullie geen last van harde muziek of irritante mensen die door jullie gesprek heen praten. 
 
Disneyfilms all over! We zijn nooit te oud voor Disney. Pocahontas, Belle en het Beest, Ariël... Ze blijven leuk!
 

Die vlechtjestrend is hartstikke leuk, maar het lukt je zelf toch niet helemaal om de perfecte braid te maken. Je BFF leert je in een handomdraai hoe je de perfecte vlechtjes maakt. 
 
Een bezoekje aan de spa is overbodig. Maskertje hier, nagellakje daar. Enorm handig als je vriendinnen goed zijn in nagels vijlen, lakken en epileren. 
 
Tuurlijk, we vinden het echt wel leuk om ons leuk aan te kleden, maar stiekem is het gewoon heerlijk om de hele avond in je pyjama rond te lopen. Geen strakke broeken, knellende beha’s of topjes die omhoog kruipen.
 
Je bent nooit uitgepraat met je vriendinnen, zo fijn dat je de volgende ochtend tijdens het ontbijt gewoon weer verder kunt kletsen.

Heb jij nog weleens een pyjamaparty met vriendinnen?