Floris? vluchtjes: Stalker

Intiem door Floris
Piloten hebben een bepaald imago, dat weten we allemaal. Maar dat maakt voor mij helemaal niet uit. Ik geniet van mijn leven als piloot en van mijn pleziertjes. Op de grond én in de lucht. Lees hier de nieuwe column van onze Floris.
 
Vorige keer…
Gelukkig was het geen ernstige blijvende soa, maar dit had natuurlijk wel zo kunnen zijn. Sindsdien ben ik veel voorzichtiger geworden. Niet met het uitzoeken van mijn prooien, want dat doe ik nog steeds met veel liefde. Maar wel met onveilige seks. Hoe geil ik ook ben, dat rubbertje gaat om m’n grote vriend! 
 
Beach party 
Tijdens mijn driedaagse verblijf in Miami stond de party modus uiteraard weer aan. En hard! Samen met de crew gingen we naar een beach party van een populaire strandtent in Miami. De alcohol vloeide rijkelijk en de vrouwen die er rondliepen waren te lekker. Ik keek mijn ogen uit. Op een gegeven moment viel mijn oog op een blonde schone. Ik besloot een cocktailtje voor haar te halen en op d’r af te stappen. 
 
 
Onder de sterren
Ze bleek Andrea te heten en kwam uit Duitsland. Ze woonde sinds een aantal jaar in Miami en genoot daar volop. Het werd een avond om niet te vergeten met veel cocktails en fijne muziek. Toen het feest was afgelopen gingen we nog een stukje over het strand wandelen en al snel zoende ze mij. En daar bleef het niet bij… Ze ritste m’n broek open en van het een kwam het ander. Voordat ik het wist lagen we op het strand te seksen, ónder de sterren. Hoe magisch is dat? Ze viel daarna in mijn armen in slaap en toen we een paar uurtjes later wakker werden wisselden we onze nummers uit. 
 
Appen
Na onze zanderige nacht begonnen we te WhatsAppen. In het begin ging het over alles en nog wat. Het was echt gezellig en ik had zelfs een kleine crush op haar. Maar op een gegeven moment werd de toon heel anders. Als ik bijvoorbeeld zei dat ik uitging met vrienden reageerde ze kortaf. Dan zei ze dingen als: “Je gaat zeker veel meisjes versieren en zoenen, hè?” Het werd steeds irritanter, ik hoefde toch geen verantwoordelijkheid aan haar af te leggen? Ik had haar pas één keer gezien! 
 
Stalken 
Na het zoveelste negatieve berichtje was ik het zat. Ik besloot niet meer te reageren als ze mij een berichtje stuurde. Maar toen begon het pas écht: ze veranderde in een stalker. Na een vlucht zette ik mijn telefoon aan en ik had minimaal 20 berichten en 5 gemiste oproepen van haar. En zo ging het weken door… Dat is toch freaky? 
 
 
Zwanger
Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee dat ze mij zo aan het stalken was. Was de boodschap niet duidelijk? Ik besloot de volgende keer dat ze belde op te nemen en haar duidelijk te maken dat ze mij niet meer moest bellen, want dat het met haar gedrag zo toch niets zou worden. Ze belde die avond en ik nam op. Ik denk dat ze schrok dat ik eindelijk opnam, want ik hoorde even niets. Daarna hoorde ik haar stem en ze zei dat ze zwanger was… Van mij! Ik moest lachen, want van mijn soa-avontuurtje bij de dokter had ik echt wel geleerd. Hoe aangeschoten ik ook was, ik wist zeker dat dat rubbertje om was gegaan. Ze zei vervolgens dat ze dacht dat het condoom was gescheurd, want hoe zou ze anders zwanger zijn geraakt? 
 
Weerzien
De week na het telefoontje had ik weer een vlucht naar Miami. Ik stuurde haar een berichtje dat ik haar dan wilde zien. Ik zat namelijk aardig in de stress… Want wat als het wel waar was? Ik zag mezelf nou niet als een vader. Ja, over een jaar of tien, of twintig, of dertig… Toen ik een week later het vliegtuig uitstapte besloot ik haar gelijk een berichtje te sturen dat ik er was. Ik wilde haar die avond nog zien om duidelijkheid te scheppen. Twee uur later stond ze voor m’n hotelkamerdeur. Het eerste wat ik zag was een betraand gezicht. Ze vertelde mij dat ze verliefd op me was geworden, dat ze me zo leuk vond en dat ze met haar zwangerschapsverhaal mijn aandacht wilde trekken. Je snapt wel dat ik haar vanaf toen nog gekker vond. Hoezo zou je zoiets verzinnen? Dan ben je toch gestoord? Ik zei dat ik haar niet meer wilde zien en volgens mij was die boodschap wel duidelijk overgekomen. Ze heeft mij nooit meer een berichtje gestuurd of gebeld…


Floris is een piloot bij een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Hij is 34 jaar jaar oud en hartstikke single. Met de nadruk op hartstikke... Hij geniet van elke minuut van de vlucht en natuurlijk ook van de mooie stewardessen. Vanaf nu lees je om de week een column over zijn werk als piloot én ‘activiteiten’ in de lucht en op de vaste grond.