Deze travel essentials heb je nodig in New York City

Reizen door Redactie Ze.nl

We kunnen tig redenen bedenken waarom je een keer naar The Big Apple moet. Als het dan zover is, ben je natuurlijk door het dolle heen. Maar wat neem je nu eigenlijk mee op je reisje naar the city that never sleeps
 
Wanneer jij in New York wandelt, kunnen de locals echt wel vertellen dat jij een toerist bent. Maar je wilt natuurlijk wel enigszins overkomen als een vrouw van de wereld. Dus wat neem je mee en wat kun je vooral beter thuislaten? 
 
Longlasting make-up
Tijdens je vakantie wil je niet de hele tijd in de weer zijn met je make-up, maar met een blotenbillengezicht de straat op gaan in de hoop een celebrity te spotten, is ook niet het beste idee. Make-up dat goed en lang blijft zitten, is dus het beste idee. Je doet het ’s ochtends op en hoeft er de rest van de dag niet meer naar om te kijken, zeker niet wanneer je nog even een setting spray gebruikt. 
 
Reisgids
Je kunt veel op je telefoon opzoeken, maar dat slurpt batterij én data. Je kunt dus het best gewapend met een reisgids de straten van New York verkennen. Deze stad is natuurlijk zo groot, dus je bent al snel verdwaalt. Wees dus goed voorbereid met een handig reisgidsje. 
 
Powerbank
Mooie foto’s hoef je tegenwoordig niet alleen met een onhandige camera te maken, die op je telefoon is namelijk ook ontzettend goed. Maar je wilt natuurlijk niet halverwege de dag met een lege telefoon zitten. Een powerbank waarmee je je mobiel kunt opladen, is dus absoluut essentieel! 
 
Lees snel op TrendAlert wat je nog meer moet meenemen als je op citytrip naar New York gaat!