Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Waarom je auto soms net een tweede huis is


Je weet het je nog als de dag van gisteren: je eerste rijles. Met trillende benen stapte je achter het stuur, maar inmiddels scheur je als een volleerd coureur van hot naar her. Jij en je auto zijn duidelijk een onafscheidelijk duo.

Na je bed is je auto jouw favoriete plek om te relaxen, de perfecte plek om je op te maken en de ultieme spot om je even terug te trekken na een lange werkdag. Ook al heeft je scheurijzer soms zijn kuren, je zou niet weten wat je zonder hem moet. Als jij elke dag minimaal een uur in je auto zit, dan herken je deze punten vast... 
 
 
Er slingeren zo’n drie paar schoenen rond in je auto. Gewoon voor het geval dat... Misschien ga je ineens naar het strand gaat of besluit je toch om naar dat ene leuke feestje te gaan. Ook heb je altijd een paar slippertjes in de achterbak liggen. Je bent graag op onverwachte situaties voorbereid.
 
Niet alleen heb je altijd schoenen in je auto liggen. Je hebt sowieso ook minimaal twee extra outfits paraat op de achterbank. Best handig voor als je ineens besluit om toch maar bij een leuke jongen te blijven slapen. Dan heb je in ieder geval een schoon setje voor de volgende dag.
 
Over slapen gesproken, als je je stoel naar achter klapt heb je eigenlijk best een comfortabel bedje. Voor de zekerheid heb je altijd een dekentje liggen op de achterbank. Mocht je onverwachts stil komen te staan, dan kun je in ieder geval een dutje doen. 

Ook leent de achterbank zich heel goed voor een spannend avontuurtje na een leuke date. Je hebt al heel wat 'eerste-kus-momenten-gehad' op de achterbank en er zullen er nog wel wat komen.
 
Op de vroege morgen heb je niet altijd tijd om je haar te drogen. Maar gelukkig heb jij daar een goede oplossing voor: raampje open en laat die lokken maar lekker wapperen! Tegen de tijd dat je op je werk aankomt zijn je manen weer droog.


 
Je auto is een veilige thuishaven en de perfecte plek voor een beetje privacy. Na een zware werkdag of na een discussie met je vriend, is het heerlijk om je even terug te trekken in je bolide. 
 
Als jij een avondje gaat feesten ben je graag de BOB voor je vriendinnen. Dat komt best goed uit, want je auto dient eigenlijk als een soort visagie ruimte. Je het overal spiegels, genoeg licht en een geweldig geluidsysteem, waardoor jullie gelijk in de partymood komen.
 
Over geluidssytemen gesproken, wat is er nou leuker dan meebléren met lekkere foute nummers. In je bolide heb je een betere boxen dan thuis. En het mooiste is dat op de weg niemand je kan horen. Jij rijdt vaak een extra rondje zodat je nog één keer met je lievelingsnummer kan meezingen!
 
Je hebt altijd eten en drinken in je auto liggen. Het is je één keer overkomen dat je na een lange werkdag bijna drie uur in de file stond. Ondertussen verging je bijna van de honger. Sindsdien heb je altijd een grote voorraad in je waggie liggen! 

Waarom vind jij het fijn om in de auto te zitten?