Zoveel condooms worden er besteld voor de atleten in Rio

Intiem door Elsemieke

De Olympische Spelen zijn nog niet eens van start gegaan of er is al uitgekomen wat de atleten in hun vrije tijd uitspoken. Er zijn zoveel condooms besteld dat wij de rest van ons leven niet meer naast de rubbertjes zouden grijpen.  
 
Dat je met een wild potje hot & steamy flink wat calorieën verbrandt wisten we al wel. Maar dat een wild seksleven blijkbaar ook de sportieve prestaties verhoogt is redelijk nieuw voor ons. Er is namelijk een bizar hoog aantal rubbertjers besteld voor de sporters die naar Rio afreizen. En hun personeel mag gezellig mee doen.
 

Behulpzaam
Volgens het Amerikaanse persbureau Associated Press zijn er maar liefst 450.000 condooms besteld voor de Olympische Spelen in Rio. Dat zijn een heleboel avontuurtjes... Het Olympisch Comité is behulpzaam en stelt de regenjasjes ook beschikbaar voor al het personeel dat afreist naar de Braziliaanse hoofdstad. Dat zet de teller op maar liefst 42 condooms per atleet of personeelslid. Blijkbaar vinden de atleten na al dat sportgeweld nog de tijd voor wat vertier in de slaapkamer.
 
Vrouwencondoom
Het Internationale Olympische Comité gaat dit bizarre hoge aantal verspreiden om veilige seks aan te moedigen. Het aantal is zelfs drie keer zo hoog dan de hoeveelheid rubbertjes die voor de Zomerspelen vier jaar geleden in Londen werden besteld. Deze flinke stijging komt door de toevoeging van het vrouwencondoom sinds dit jaar. Daarvan zijn er 100.000 besteld. Laten we het er maar op houden dat ze het in ieder geval veilig doen. 

Wat vind jij van dit bizar hoge aantal?