Dit zegt de inhoud van je tas over je!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Wanneer we snel iets tevoorschijn moeten toveren uit onze bodemloze put, kunnen we onze tas het beste op de kop gooien. Waar is je sleutelbos nu? Of had je ‘m wel ordelijk in het zijvakje gestopt? Hoe jij je tas indeelt, zegt veel over je! 
 
Sommige vrouwen komen het liefst niet te veel in hun tas. Wat ze daar aantreffen is een totale ravage: snoeppapiertjes, bonnetjes van parkeerautomaten, een borstel met veel te veel haren eraan. Anderen daarentegen hebben alleen het broodnodige bij zich. Een lipglossje, portemonnee, mascara en deo. Geen wonder dat de inhoud van je handtas nog best wat over je persoonlijkheid onthult! 
 
 
 
Tasinhoud: spullen die je daadwerkelijk nodig hebt 
Je bent erg bezig met je eigen verschijning, je vindt het belangrijk dat je een hoge status hebt en je hebt geen 9 tot 5-mentaliteit. Hoe minder troep jij bij je hebt, des te zelfverzekerder je je voelt. Ook kun je je goed ontspannen en pas jij je makkelijk aan in verschillende situaties. Je bent een georganiseerd en extravert persoon en hebt het hart op de tong. Je vindt het niet erg als iemand anders de inhoud van je tas ziet en bent dus een erg open persoon. En niet alleen wat je tas betreft, ook bij jou thuis is iedereen welkom.
 
Tasinhoud: de bodemloze put 
Je snoeppapiertjes beginnen inmiddels hun eigen leven en van al die bonnetjes in je tas kun je ’s werelds eerste kassabonnetjesmuseum beginnen. Herkenbaar? Dan ben je iemand die heel graag veel tegelijk wil doen, maar het nog niet helemaal onder de knie krijgt. Toch kan desorganisatie ook een soort creatieve uiting zijn. En zelfs als jouw leven een echte achtbaan is, krijg je het altijd voor elkaar om alles weer recht te trekken. Daarnaast ben je een praktisch, down to earth en rustig persoon.
 
Tasinhoud: zijvakjes voor vaste dingen  
Heb jij een tas met een apart vakje voor je portemonnee en sleutels? En heb je altijd een pakje kauwgom, pen en papier, lippenbalsem, deodorant en paracetamol bij je? Dan is jouw motto: 'wees voorbereid'. Je houdt niet van verrassingen en neemt altijd het zekere voor het onzekere. Daarnaast ben je goed georganiseerd en zit elk voorwerp op een bepaalde plek, opruimen geeft je een goed gevoel. 
 
Tasinhoud: voorbereid op alles a.k.a de mini-apotheek 
Jij bent altijd uitgerust met een voorraadje paracetamols, aspirines, tampons, paspoort, flesje water etc. Dan ben jij een levendig persoon dat altijd wel in is voor iets nieuws. Je staat elke dag weer klaar voor nieuwe gebeurtenissen en bent nergens bang voor. Daarnaast zorg je goed voor jezelf en denk je altijd na wat je die dag nodig zult hebben. En dat neem je dan ook mee. Jij verveelt je al snel en bent dus steeds op zoek naar nieuwe dingen. 
 
Tasinhoud: de parfumerie 
Ga jij de deur niet uit zonder je standaard rode lippenstift, inclusief lipliner? Oh, en vergeet ook niet die coverstift en eyeliner voor de zekerheid. Ziet jouw tas er zo uit? Dan hecht je veel waarde aan je uiterlijk. Je wilt op alles voorbereid zijn en vindt het lastig als er zich onverwachtse situaties voordoen. Je houdt van schema's en routine en daar wijk je liever niet al te veel vanaf. Daarnaast ben je soms onzeker maar weet je eigenlijk dondersgoed dat je er zonder make-up ook best prima uitziet. 


 
Hoe jij je tas ook indeelt, je tas is een essentiële accessoire. Ben je wel klaar met je tas die eigenlijk helemaal niet handig is? Ga dan voor een Sinner tas! Deze tassen zijn gemaakt van het extreem sterke, duurzame waterdichte materiaal Tarpaulin. Zo blijven je waardevolle spullen beschermd tijdens alle weersomstandigheden. Bijvoorbeeld je telefoon wanneer er opeens een flinke plensbui op je hoofd valt.


Zie jij zo’n fijne rugzak wel zitten? Bestel die van jou dan op de website van Sinner! De rugzak hier recht boven, de Highmouth, is ook nog eens sterk afgeprijsd: van €129,99 voor €99,99 en op de website van Sinner vind je ook nog de Stowe rugzak die van €119.99 naar €89.99 is afgeprijsd. 
 
Hoe ziet de inhoud van jouw tas eruit?