Beauty / Gezicht
Gezicht

8x food voor een mooie huid

Reageer 0
In de zomer werkt je make-up vaak niet naar behoren. Dit komt omdat make-up vaak niet bestand is tegen warme temperaturen en dit ga je dan ook terugzien in je huid: deze wordt slechter. Door dit te eten kun je het verminderen!
 
Het is bekend dat voeding vaak kan bijdragen aan de kwaliteit van je huid, maar zomers is dit nog belangrijker. Bij sommige meiden verdwijnen hun huidproblemen in de zomer, maar bij veel meiden ontstaat het juist in deze maanden. Hieronder lees je een aantal producten die je het beste kunt eten tegen deze problemen. De kans is groot dat je deze dingen zelfs al thuis hebt!
 
Komkommer
Dat komkommer een verkoelende werking heeft weten we allemaal, toch? Als je huid verbrand is bijvoorbeeld, dan is het heerlijk om er zachtjes overheen te wrijven met een plakje komkommer. Komkommer hydrateert en werkt ook nog eens tegen de veroudering van je huid.
 
 
Pepermunt
Pepermunt heeft een ontspannende werking op het lichaam en de huid. Als je ontspannen bent, ben je ook minder gestrest. Stress heeft vaak (negatieve) invloed op de huid en kan acne en andere problemen veroorzaken. Kortom, haal de pepermuntjes maar tevoorschijn!
 
Rode druiven
Druiven zijn ten eerste al super lekker, dus het is echt geen ramp om deze te eten. Rode druiven zijn vaak wat zoeter en zoeter zorgt weer voor een koelende werking. Je moet geen producten eten die zuur zijn. Dit werkt namelijk niet verkoelend, maar eerder andersom. Groene druiven zijn vaak zuurder en die werken dus averechts.
 
Kokoswater
Het werkt verkoelend en er zitten veel elektrolyten in. Elektrolyten verlies je tijdens het zweten, maar het is wel belangrijk dat je deze weer aanvult. Een tekort aan elektrolyten kan leiden tot spierkramp. Kokoswater is een echt zomerdrankje die je zeker moet drinken.
 
Over de overige producten lezen? Lees dan verder op ons zusje Girlscene
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen