Mama / Kinderen
Kinderen

Waarom wij Pampers de beste luiers vinden voor baby?s

Reageer 0

Als je moeder bent geworden krijg je opeens te maken met gevoelens waarvan je nooit dacht ze ooit te hebben. Clichés als ‘jouw wondertje’ komen opeens uit jouw mond. Je wilt voor je kindjes het allerbeste, dus ook de beste luiers. Ben je er nog niet helemaal over uit welke het beste werken? Wij hebben de gouden tip: de vernieuwde Pampers Baby-Dry luiers! 
 
Als je als moeder met een baby’tje op vakantie bent geweest in het buitenland, weet je als geen ander hoe erg je je eigen luiers waardeert, bij ons is dat in ieder geval wel zo. In het buitenland zul je moeten roeien met de riemen die je hebt, maar luiers uit andere landen zijn helaas niet zo fijn als de vertrouwde Pampers. Pampers zijn naar ons idee nu eenmaal de beste luiers voor je kindje. 

We lieten een enthousiaste mama in onze omgeving een pak Pampers Baby-Dry testen. Onze testmama keek onder andere naar comfort, hoe het zit qua doorlekken, pasvorm en keek of de luiers niet gingen hangen. Tijdens het testen deed ze de volgende ontdekkingen: 

 
Pampers sluiten goed af 
Sommige luiers zijn wel prima als noodalternatief, maar onze testmama kwam erachter dat je op Pampers echt kunt bouwen. De luiers sluiten namelijk goed af waardoor er niet zo snel ongelukjes gebeuren. Als je noodgedwongen een keer een andere variant moest gebruiken, is het vast weleens gebeurd dat je kleintje doorlekte. Dat is voor niemand een pretje. Op Pampers kun je gelukkig bouwen! 
 
Ze blijven droog in de nacht 
Als je moeder bent weet je, net als onze testmama, als geen ander hoe belangrijk jouw nachtrust en die van je kleintje is. Slapen is helaas een dingetje en je wilt er daarom alles aandoen om te zorgen dat jouw kindje een zo rustig mogelijke nacht heeft. Een goede Pampers Baby-Dry luier helpt daarbij. Zo blijft het de hele nacht droog en zal je kindje geen keel opzetten als hij letterlijk en figuurlijk nattigheid voelt. De Pampers Baby-Dry luiers bevat namelijk 3 absorberende banen waardoor de luier tot wel 12 uur droog blijft! Waar alle plas van je kindje is gebleven? Het lijkt wel te verdwijnen als sneeuw voor de zon!  Bovendien vond onze testmama het fijn dat haar dag niet begon met het schoonmaken van het bedje van haar kindje. Dat onder andere door de Micro Parels die in de luier zitten. 
 
 
De luiers blijven goed zitten 
Zodra jij, soms na veel gespartel van je kindje, een luier bij hem of haar hebt omgedaan, wil je natuurlijk dat hij goed blijft zitten. Andere varianten gaan helaas al snel hangen, maar Pampers blijft goed zitten. Als je kindje moet plassen, wil je niet dat de luier snel op zijn knietjes hangt. Gelukkig wordt dit door de luier goed verdeeld, waardoor hij niet gaat hangen. 
 
Het is comfortabel 
Onze testmama vond het het belangrijkst dat een luier comfortabel is. En dat bleken de luiers zeker te zijn. Ze zijn zacht als katoen, wat erg prettig is voor de huid van je kind en ze schuren niet rondom de billetjes of heupjes door de flexibele randen. De Pamper Baby-Dry luiers ademen ook goed, waardoor je kind niet rondloopt in een broeikas maar er een goede luchtcirculatie rondom het huidje van je baby is. Zo kan je kind lekker slapen en zorgeloos spelen.
 

De test 
Wij op de redactie waren erg benieuwd hoe goed deze veelbelovende luiers in de praktijk werkten. Daarom namen wij de proef op de som. Wij testten hoe droog de Pampers luiers bleven. Hiervoor gooiden we een royaal glas water in de luier. En inderdaad, het werd heel goed opgenomen. Zo heeft je kindje echt een fijne droge nacht! 
 
We werden natuurlijk ook nieuwsgierig naar hoe die luier er dan van binnen uitziet. Gewapend met een schaar namen we dus even een kijkje. Van binnen konden wij heel goed zien hoe het vocht werd opgenomen en hoe goed het werd vastgehouden. 

Waarom vind jij de luiers van Pampers zo fijn? 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen