Om deze redenen zou je beter voor je huid moeten zorgen

Lichaam door Redactie Ze.nl
 
Na een lange werkdag ben jij maar wat blij als je eindelijk op bed kunt ploffen en je deken over je heen kunt trekken. Maar dan besef je opeens dat je je make-up nog ophebt. Shit. Opstaan? Beter van wel! Je gezicht reinigen is namelijk heel belangrijk! 
 
Je bent nog jong, dan herstelt je huid zichzelf wel toch? En dat éne avondje per week met make-up naar bed zal ook het einde van de wereld niet betekenen. Toch kun je maar beter je warme bedje verlaten om je make-up eraf te halen. Het is namelijk superbelangrijk om je gezicht goed te reinigen want… 
 
… make-up beter blijft zitten op een schone huid. 
 
 
… als je later een oud omaatje bent, je heel dankbaar bent dat je altijd zo goed voor je huid hebt gezorgd.
 
… je er beter uitziet op foto’s. Heb jij geen Insta-filtertje meer voor nodig.
 
… bacteriën geen kans krijgen op een schone huid, waardoor je minder snel een geïrriteerde huid krijgt. 
 
… je er jaren jonger uitziet. Geen spuitje botox voor nodig!
 
… een verzorgde huid er ook stralender uitziet. Goed schoonmaken is een must! Het Micellair reinigingswater van Garnier doet wonderen voor je huid! 
 
… je poriën er minder groot van worden, waardoor vuil zich niet kan ophopen. Doei pukkels!
   
… je je lakens minder vaak hoeft te wassen. Een schoon gezicht betekent ook een schone kussensloop.
 
… je huid je visitekaartje is, dus eigenlijk investeer je in je carrière als je je huid goed verzorgt. Als dat al niet een goede reden is?
 
… tijdens je slaap je huid zich herstelt en dat gaat lastig met een plakkaat muurverf op je gezicht. Goed schoonmaken is ontzettend belangrijk om dit proces een beetje te helpen.
 
… bovendien is het net zo belangrijk om ’s ochtends, wanneer je wakker wordt zonder make-up, je gezicht weer te reinigen. Er komt namelijk een hoop viezigheid uit je huid tijdens je schoonheidsslaapje. 
 
… water verwijdert maar 65 procent van het vuil op je gezicht. Het is veel beter om een het Micellair water van Ganier te gebruiken. Deze reinigt je hele gezicht compleet. 
 

… je de hele dag je gezicht aanraakt, waardoor je huid onder de bacteriën zit. Net zoals douchen, is je huid verzorgen dus een eerste levensbehoefte. Hoewel het een beetje raar klinkt om voor het douchen je gezicht te reinigen, is het wel aan te raden om van te voren je gezicht vast goed schoon te maken. 
 
… je je eens moet bedenken hoeveel complimentjes je wel niet zal krijgen als je huid straalt als nooit tevoren, alleen maar omdat je 'm goed verzorgt!
 
… je huid verzorgen goed is voor je gezondheid en daar moet je al-tijd goed voor zorgen. Geen excuses.
 
… je er geld mee bespaart. Je kan beter investeren in het verzorgen van je huid, dan rare crèmes moeten smeren om je huid te camoufleren. 

  
Garnier snapt dat het superbelangrijk is om je huid te verzorgen. Het Micellair reinigingswater verricht wonderen wat het reinigen van je gezicht betreft. Het verwijdert make-up, maar kalmeert ook de huid. Wat ook wel zo fijn is, is dat je niet hoeft te schrobben om je make-up te verwijderen! De micellen in het water zorgen er namelijk voor dat je onzuiverheden als een magneet aan je wattenschijfje blijven plakken. Garnier heeft vier verschillende reinigingswaters zodat jij voor jouw type huid de perfecte reiniging kunt gebruiken. 

Winnen

Maak jij je gezicht altijd braaf schoon? Plaats dan een selfie van jouw schone gezicht op social media met de hashtags #schoongezicht en #garnier en maak kans op een pakket t.w.v. €100 euro waarmee je je gezicht een jaar schoon kunt houden! 

Reinig jij je huid elke avond?