Seks & relaties / Relaties
Relaties

Deze dingen moet je niet doen als je je relatie romantisch wilt houden


Wanneer je net een relatie hebt, doe je veel om te zorgen dat hij je sexy vindt. Nieuwe lingeriesetjes aanschaffen en je gezicht voorzien van wat extra make-up. Maar op een gegeven moment verdwijnt de romantiek toch een beetje…
 
We willen het liefst dat onze lover ons altijd woestaantrekkelijk vindt, maar hoe langer je samen bent, hoe meer je je op je gemak voelt. Dat zorgt ervoor dat je van bepaalde dingen geen big deal maakt. Maar toch is het handig om deze dingen niet te doen als je je relatie romantisch wilt houden.

 
Plassen in zijn bijzijn 
We kunnen ons voorstellen dat je bij haast de badkamer in snelt terwijl je vriend onder de douche staat. Je voelt je comfortabel genoeg om dan je plasje te doen, dus je laat het gewoon gaan. Maar ja, jouw gekletter is nu niet bepaald romantisch. Het is niet zo dat hij jou op dat moment de douche in hoort te sleuren, maar jou zien plassen is gewoon niet zo romantisch. 
 
Maandverband laten slingeren
Er ligt absoluut geen taboe op ongesteld zijn, maar mannen vinden maandverband en tampons gewoon een beetje griezelig. Het is niet zo dat ze er panisch over gaan doen als jij ongesteld bent, maar de verzorgingsproducten die jij dan nodig hebt, vinden we gewoon een klein beetje eng. 
 
Scheten en boeren laten
Jij bent een meisje en in zijn ogen ben je charmant. Als je opeens op de bank gaat boeren na het atten van een biertje zoals zijn vrienden dat zouden doen, ben je toch even niet meer dat charmante meisje. Dan ben je gewoon one of the guys. Ook heel vermakelijk, maar niet wat hij zoekt in een stoeitijger. 
 

 
Altijd in een dikke pyjama naar bed 
Natuurlijk vindt hij het ook lekker om te zien hoe jij comfortabel in bed ligt in je zachte pyjama. Dat vindt-ie echt wel schattig. Maar zo af en toe wil hij je helemaal niet schattig, maar sexy vinden. Het is dus best wel een goed idee om zo af en toe naar bed te gaan in een sexy setje. Compromis: na de daad mag je gewoon lekker je fluffy pyjama aantrekken! 
 
Hem te veel rare koosnaampjes geven
Natuurlijk is lieverd leuk en schatje ook wel een keer. Maar je hoeft niet met honingdropje en suikerhartje op de proppen te komen. Waarschijnlijk vindt hij dat alleen maar kleinerend en krijgt hij hierdoor het gevoel dat je zijn moeder bent en niet meer dat jij zijn sexy vriendin bent. 

Welke dingen zou jij niet doen in het bijzijn van je vriend?