Lifestyle / Media
Media

De leukste films om te kijken als je home alone bent

Reageer 0

Terwijl iedereen van je vriendinnen een avondje stappen is, wil jij even helemaal niks doen. Na een extreem drukke week wil jij je weer opgeladen voelen voor de eerst volgende party, uitje met je vriendinnen of de volgende werkweek. 
 
Het enige wat je op dat moment wilt, is je heerlijke pyjama aantrekken, een knot op je hoofd, je bed inkruipen, heel veel snacks inslaan en films kijken. Alleen dan moet je nog de keus maken welke films je wilt gaan kijken. En keuzes maken, dat vinden wij lastig. Wij hebben daarom een aantal films voor je verzameld die je kunt kijken wanneer je een avondje alleen thuis bent. Van jankfilms tot aan romantische komedies! 
 
 
Moulin Rouge 
Deze film neemt je mee terug naar de negentiende eeuw. Een jonge Britse schrijver besluit om naar Montemarte te vertrekken om daar zijn geluk te vinden. Al snel wordt hij meegetrokken in de wereld waar het draait om theater, muziek, cancan en glitter en glamour. Binnen no-time wordt hij verliefd, maar dit is natuurlijk niet zonder gevolgen. 
 
Think like a man 
De titel zegt al genoeg, toch? Als jij helemaal klaar bent met het onbegrijpelijke gedrag van mannen, moet je zeker weten kijken naar deze film. Misschien heb jij wel wat aan het advies van de welbekende schrijver Steve Harvey. En we kunnen je garanderen dat je een potje kunt lachen tijdens de film. PS: er is ook een deel twee! 
 

 
Me before you
Deze film is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Voor jou’ van Jojo Moyes. De creatieve 26-jarige Louisa woont in een dorpje op het Engelse platteland. Ze heeft geen idee wat ze in haar leven wil en switcht van baan naar baan, zodat ze het hoofd boven water kan houden. Voor haar nieuwe baan wordt ze ingehuurd om de zorg op zich te nemen van een jonge bankier wiens leven na een ongeluk totaal is veranderd. 
 
The Notebook
Heb jij zin om keihard een potje te gaan zitten janken? Waarbij kan dat beter dan bij de welbekende film The Notebook. Je hoeft je geen zorgen te maken of iemand je ziet huilen, want je bent toch in je uppie! Vergeet trouwens niet extra tissues in te slaan want die heb je zeker weten nodig. 
 
50 first dates 
Deze film laat zien dat zelfs mannen met bindingsangst uiteindelijk echt voor de ware zullen vechten. Heb jij de hoop op gegeven wat betreft de liefde, bekijk deze film dan nog is even. Soms heeft het even wat tijd nodig, maar uiteindelijk is het alle moeite en tijd waard! 
 
The last song
Muziek brengt mensen samen en dat is ook het geval bij Veronica en haar vader. Haar leven verandert helemaal zodra haar ouders gaan scheiden. Als haar moeder besluit dat Veronica de zomer bij haar vader moet spenderen in New York, ziet zij hier enorm tegen op want ze hebben bijna niks gemeen. Behalve hun passie en liefde voor muziek. 
 

 
Obsessed
Derek Charles heeft alles in zijn leven wat hij wil. Een prachtige vrouw, een zoontje en een goede baan. Alleen hier komt al snel verandering in als Derek een nieuwe assistente krijgt. Een film met leugens, verleidingen en obsessie. 
 
The Other Woman 
De prachtige Natalie Portman speelt een enorm sterke rol in deze film als Emilia. De jonge vrouw wordt verliefd op haar getrouwde baas Jack en nadat ze zwanger wordt van hem, besluit hij van zijn huidige vrouw te scheiden en te trouwen met Emilia. Hun geluk duurt niet heel lang als hun dochtertje dood geboren wordt. Een film die je meerdere kanten van liefde laat zien. 
 
My sisters keeper 
Deze twee zusjes hebben de meest hechte band die je ooit zult zien. Hoewel Kate ouder is, is zij afhankelijk van haar kleine zusje Anna. Het is zelfs zo dat haar hele leven in de handen van Anna ligt. Zij is namelijk sinds haar geboorte donor van haar zus. Alleen hoe ouder Anna wordt, hoe meer ze de neiging heeft om hiermee te stoppen. Alleen laat ze zo dan niet haar zus vallen? 
 

 
Breakfast at Tiffany’s 
Deze film met die klassieke beauty Audrey Hepburn is natuurlijk niet te missen in de lijst. Holly woont samen met haar katje in New York en laat zich graag onderhouden door rijke mannen. Haar droom is om te kunnen winkelen bij de juwelier Tiffany’s (daar dromen wij ook van!). Haar leven wordt al een stuk spannender als ze een nieuwe bovenbuurman krijgt. 

Wat is jouw favoriete film? 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen