Dit herken je als jij en je vriend een lengteverschil hebben

Relaties door Sabine
Jij zou best de Vereniging voor de Kleine Mens kunnen vertegenwoordigen en je vriend heeft een carrière als professioneel basketballer weleens overwogen. Oftewel: jullie hebben een groot lengteverschil. Dat brengt deze herkenbare momenten met zich mee. 
 
Als het om de perfecte man gaat, hebben we vaak wel een eisenlijstje in ons hoofd. Nou ja, eisen. Het zou gewoon mooi zijn als hij eraan zou voldoen. Maar ja, Cupido is het daar niet altijd mee eens en richt zijn pijlen op een heel ander soort man. Een man die toch, pak ‘m beet, 2 koppen groter is dan jij. 
 
Selfiestruggles 
Een fotootje maken is iets wat vaak wel goed in de smaak valt bij kersverse tortelduifjes. Maar ja, een arm is ook maar zo lang en het kan dan nog weleens lastig zijn om jullie allebei in de vierkantje hokje te krijgen. Jij gaat op je tenen staan, je vriend gaat door zijn knieën en er moet snel met die camera geklikt worden voordat een van jullie je evenwicht niet meer kan houden. Krijg je erg spontane foto’s van kunnen we je vertellen! 
 
Altijd op je tenen staan
Een spontane kus zit er alleen maar in als jullie naast elkaar zitten, maar al jullie hand in hand over straat lopen, is het wat lastiger om hem spontaan te zoenen. Je kunt hem aan zijn nek naar beneden trekken, maar we weten ook niet hoe ergonomisch verantwoord dat is. Je zult altijd op je tenen moeten staan om je geliefde een kus te geven. 
 
Hij ziet eruit als een reus
En jij ziet er hierdoor uit als een dwerg. Als er een foto van jullie wordt gemaakt, zie je helemaal het verschil in centimeters tussen jullie. Hoewel je het gewend bent dat hij zo’n stuk langer is, ziet het er op de foto allemaal wel even een tikkeltje heftiger uit. 
 
Lepelen is een ervaring op zich
Jij bent vaak de kleine lepel en kunt je kleinere lichaam lekker tegen dat van hem aan nestelen. Hij buigt er lekker omheen. Maar soms, heel som, vindt hij het ook wel lekker om aan de binnenkant te liggen. Erg comfortabel of knus is dat niet wanneer jij poogt je armen om zijn hele lichaam heen te slaan. 
 
Hand in hand lopen 
Het schijnt ontzettend romantisch te zijn om hand in hand over straat te gaan, maar het lengteverschil betekent ook dat jullie handen op een andere hoogte stoppen. Dus jouw arm staat een beetje krom wanneer jullie jullie vingers in elkaar haken. 
 
Jij kan zijn shirts aan als jurk 
Wat wel een leuke bijkomstigheid is, is dat je zijn shirts aankunt als jurkje. Hebben jullie net een spannende daad verricht tussen de lakens en wil jij even naar de keuken lopen voor een snack? Dan doe je snel even zijn shirt aan. Ideaal! 

Merk jij jullie lengteverschil nog? Of is het inmiddels al gewoon geworden?