Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
HEADLINES » ZOEKEN » VERA
Sarah: 'Ik onderging vijf keer een abortus'

Sarah: 'Ik onderging vijf keer een abortus'

Sarah heeft in haar leven vijf keer een abortus ondergaan. Toen ze eindelijk wél echt klaar was voor kinderen, lukte het haar niet meer om zwanger te worden. "Ik heb nu spijt van iedere abortus die ik heb laten uitvoeren."

Vera 21321 views | 30 reacties
Aline: ‘Ik heb spijt van het krijgen van kinderen’

Aline: ‘Ik heb spijt van het krijgen van kinderen’

Ooit was het Aline haar grootste droom: trouwen en heel veel kinderen krijgen. Nu, 22 jaar later, kan ze alleen maar terug kijken op een ‘vervelende tijd’. “Ik zou nooit meer kinderen nemen als ik het over kon doen.”

Vera 54927 views | 47 reacties
6 beauty- en modetrends die écht niet meer kunnen...

6 beauty- en modetrends die écht niet meer kunnen...

"Zo, en wat heb jíj nou weer aan?" Soms loopt je moeder of je vriendin met dingen die anno 2013 écht niet meer kunnen en waar je je stiekem voor schaamt. Zoals wat dan? Nou, wat dacht je van onderstaande lijst?!

Vera 15353 views | 19 reacties
Zonbescherming: kies de juiste!

Zonbescherming: kies de juiste!

Het is alweer bijna zomer, dus de zon gaat al feller schijnen. Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste zonbescherming hebt, maar welke factor past nou precies bij jouw huidsoort? Ze.nl zet het voor je op een rijtje!

Vera 4581 views | 6 reacties
Shame on you: schaamhaarmode!

Shame on you: schaamhaarmode!

Schaamwieries: je hebt ze in alle soorten en lengtes. De één wil liever een warme donslaag, de ander een koude doos. Wil je weten wat in is op het gebied van schaamhaarmode? Ze.nl zet de populairste soorten voor je op een rij.

Vera 21613 views | 3 reacties
Linda: 'Ik heb een relatie met een man én een vrouw'

Linda: 'Ik heb een relatie met een man én een vrouw'

Een relatie tussen drie mensen, je hoort het niet vaak. Toch komt het steeds vaker voor. Linda werd naast haar relatie met Michiel ook verliefd op een vrouw. “Ik kon mijn gevoelens niet meer onderdrukken.”

Vera 18931 views | 9 reacties
Patricia: 'Mijn zoon is vermoord'

Patricia: 'Mijn zoon is vermoord'

Patricia had een heerlijk leventje, toen daar abrupt een eind aan werd gemaakt. “Middenin de nacht werd er aangebeld. Het was de politie die kwam vertellen dat mijn zoon was vermoord.” Lees hier haar heftige verhaal.

Vera 14210 views | 13 reacties
10x: Ringen

10x: Ringen

Dit seizoen staat de ring in de spotlight. En dan hebben we het niet over een klein subtiel ringetje om je vinger, maar hoe groter hoe beter! Ook moeten ze opvallend én kleurrijk zijn. Ze.nl laat je een aantal eyecatchers zien.

Vera 3743 views | 3 reacties
Verliefd op je baas: go or no go?

Verliefd op je baas: go or no go?

Je hebt je leven perfect op orde. Een leuke baan, een huisje en een bruisend single leven. Totdat je verliefd wordt op je baas. Waarom uitgerekend op hem? En moet je hieraan toegeven of je gevoelens onderdrukken?

Vera 18348 views | 5 reacties
Yvonne: 'Ik was dakloos'

Yvonne: 'Ik was dakloos'

Yvonne (31) heeft haar leven nu gelukkig weer op de rails, maar een aantal jaar geleden was haar leven verre van fijn. Ze leefde namelijk dag én nacht op straat. "Ik had geen plek om heen te gaan. Ik had alles voor mezelf verpest."

Vera 11939 views | 12 reacties
10x: Zomeraccessoires

10x: Zomeraccessoires

We hebben de afgelopen weken al eventjes van de zomer mogen proeven, maar nu zijn we er echt klaar voor! De zomerjurkjes en shortjes liggen klaar, maar wat is er leuker dan deze outfits te combineren met mooie accessoires?

Vera 4278 views | 2 reacties
Oefeningen voor probleemzones

Oefeningen voor probleemzones

Ie­de­re vrouw heeft zo haar pro­bleem­zo­ne(s). Hoe graag je het ook zou wil­len: plaatse­lijk af­val­len zal niet luk­ken. Maar je kunt wel oe­fe­nin­gen doen om be­paal­de li­chaams­de­len te trai­nen en ze zo strak­ker te ma­ken!

Vera 13473 views | 4 reacties
Zo word jij een mannenmagneet!

Zo word jij een mannenmagneet!

Mannen, mannen, mannen… Pfff! Kom je eindelijk de prins op het witte paard tegen, ziet hij jou niet staan. Maar niet getreurd, met deze tips van Ze.nl komt het helemaal goed. Want… jij wordt een mannenmagneet!

Vera 42453 views | 2 reacties
De 5: Verschrikkelijkste modeflaters

De 5: Verschrikkelijkste modeflaters

Modetrends: soms zijn ze top en soms zijn ze flop. Dagelijks komt er wel iemand voorbij waarvan je denkt: ‘Ga jij je eens héééél snel omkleden!’ Om jullie geheugen even op te frissen zetten we de ergste modemissers op een rij.

Vera 18479 views | 11 reacties
How to: Homemade pedicure

How to: Homemade pedicure

De zomer is op komst (jawel, heus!) dus de dichte schoenen maken plaats voor open slippertjes. Het is natuurlijk fijn als je voeten er mooi uitzien in de zomermaanden, dus het is tijd voor een homemade pedicure!

Vera 5126 views | 3 reacties
Waarom vaders de beste zijn!

Waarom vaders de beste zijn!

Het is vandaag weer Vaderdag! Je vader verdient vandaag onder andere lekkere ontbijtjes, cadeautjes en heel veel lieve woordjes omdat hij de liefste vader van de hele wereld is. Papa is de beste omdat...

Vera 3249 views
Winnen
Uitgelicht
Poll
Het is lente! Waar heb jij 't meest zin in?
In het daglicht naar mijn werk fietsen
 
16%
Terrasjes!
 
49%
Alle vrije dagen
 
30%
Bloemen in huis halen
 
6%
Totaal aantal stemmen: 716

MEER NIEUWS

Ze.nl is a division of EEN MEdia