Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Shopscene FashionsceneTV
Shopgids Good2b
24H Fashion deal Girlslovedeals
Chicklit 24H Beauty deal
Vrouwen.nl Moviescene
HEADLINES » ZOEKEN » VERA
Aline: ‘Ik heb spijt van het krijgen van kinderen’

Aline: ‘Ik heb spijt van het krijgen van kinderen’

Ooit was het Aline haar grootste droom: trouwen en heel veel kinderen krijgen. Nu, 22 jaar later, kan ze alleen maar terug kijken op een ‘vervelende tijd’. “Ik zou nooit meer kinderen nemen als ik het over kon doen.”

Vera 26779 views | 46 reacties
6 beauty- en modetrends die écht niet meer kunnen...

6 beauty- en modetrends die écht niet meer kunnen...

"Zo, en wat heb jíj nou weer aan?" Soms loopt je moeder of je vriendin met dingen die anno 2013 écht niet meer kunnen en waar je je stiekem voor schaamt. Zoals wat dan? Nou, wat dacht je van onderstaande lijst?!

Vera 13764 views | 19 reacties
Zonbescherming: kies de juiste!

Zonbescherming: kies de juiste!

Het is alweer bijna zomer, dus de zon gaat al feller schijnen. Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste zonbescherming hebt, maar welke factor past nou precies bij jouw huidsoort? Ze.nl zet het voor je op een rijtje!

Vera 3588 views | 6 reacties
Shame on you: schaamhaarmode!

Shame on you: schaamhaarmode!

Schaamwieries: je hebt ze in alle soorten en lengtes. De één wil liever een warme donslaag, de ander een koude doos. Wil je weten wat in is op het gebied van schaamhaarmode? Ze.nl zet de populairste soorten voor je op een rij.

Vera 18248 views | 3 reacties
Linda: 'Ik heb een relatie met een man én een vrouw'

Linda: 'Ik heb een relatie met een man én een vrouw'

Een relatie tussen drie mensen, je hoort het niet vaak. Toch komt het steeds vaker voor. Linda werd naast haar relatie met Michiel ook verliefd op een vrouw. “Ik kon mijn gevoelens niet meer onderdrukken.”

Vera 16048 views | 6 reacties
Patricia: 'Mijn zoon is vermoord'

Patricia: 'Mijn zoon is vermoord'

Patricia had een heerlijk leventje, toen daar abrupt een eind aan werd gemaakt. “Middenin de nacht werd er aangebeld. Het was de politie die kwam vertellen dat mijn zoon was vermoord.” Lees hier haar heftige verhaal.

Vera 13098 views | 13 reacties
10x: Ringen

10x: Ringen

Dit seizoen staat de ring in de spotlight. En dan hebben we het niet over een klein subtiel ringetje om je vinger, maar hoe groter hoe beter! Ook moeten ze opvallend én kleurrijk zijn. Ze.nl laat je een aantal eyecatchers zien.

Vera 3123 views | 3 reacties
Verliefd op je baas: go or no go?

Verliefd op je baas: go or no go?

Je hebt je leven perfect op orde. Een leuke baan, een huisje en een bruisend single leven. Totdat je verliefd wordt op je baas. Waarom uitgerekend op hem? En moet je hieraan toegeven of je gevoelens onderdrukken?

Vera 14289 views | 5 reacties
Yvonne: 'Ik was dakloos'

Yvonne: 'Ik was dakloos'

Yvonne (31) heeft haar leven nu gelukkig weer op de rails, maar een aantal jaar geleden was haar leven verre van fijn. Ze leefde namelijk dag én nacht op straat. "Ik had geen plek om heen te gaan. Ik had alles voor mezelf verpest."

Vera 10739 views | 12 reacties
10x: Zomeraccessoires

10x: Zomeraccessoires

We hebben de afgelopen weken al eventjes van de zomer mogen proeven, maar nu zijn we er echt klaar voor! De zomerjurkjes en shortjes liggen klaar, maar wat is er leuker dan deze outfits te combineren met mooie accessoires?

Vera 3593 views | 2 reacties
Oefeningen voor probleemzones

Oefeningen voor probleemzones

Ie­de­re vrouw heeft zo haar pro­bleem­zo­ne(s). Hoe graag je het ook zou wil­len: plaatse­lijk af­val­len zal niet luk­ken. Maar je kunt wel oe­fe­nin­gen doen om be­paal­de li­chaams­de­len te trai­nen en ze zo strak­ker te ma­ken!

Vera 12667 views | 4 reacties
Zo word jij een mannenmagneet!

Zo word jij een mannenmagneet!

Mannen, mannen, mannen… Pfff! Kom je eindelijk de prins op het witte paard tegen, ziet hij jou niet staan. Maar niet getreurd, met deze tips van Ze.nl komt het helemaal goed. Want… jij wordt een mannenmagneet!

Vera 41170 views | 2 reacties
De 5: Verschrikkelijkste modeflaters

De 5: Verschrikkelijkste modeflaters

Modetrends: soms zijn ze top en soms zijn ze flop. Dagelijks komt er wel iemand voorbij waarvan je denkt: ‘Ga jij je eens héééél snel omkleden!’ Om jullie geheugen even op te frissen zetten we de ergste modemissers op een rij.

Vera 16821 views | 11 reacties
How to: Homemade pedicure

How to: Homemade pedicure

De zomer is op komst (jawel, heus!) dus de dichte schoenen maken plaats voor open slippertjes. Het is natuurlijk fijn als je voeten er mooi uitzien in de zomermaanden, dus het is tijd voor een homemade pedicure!

Vera 4513 views | 3 reacties
Waarom vaders de beste zijn!

Waarom vaders de beste zijn!

Het is vandaag weer Vaderdag! Je vader verdient vandaag onder andere lekkere ontbijtjes, cadeautjes en heel veel lieve woordjes omdat hij de liefste vader van de hele wereld is. Papa is de beste omdat...

Vera 2918 views
Hoe is het nu met: de vroegere tv-presentatrices

Hoe is het nu met: de vroegere tv-presentatrices

Presentatrices kunnen uitgroeien tot ware BN'ers en stijliconen. Denk aan Bridget Maasland, Renate Verbaan en Wendy van Dijk. Maar soms zijn het slechts eendagsvliegen. Wat wij ons afvragen: hoe gaat het nu met ze?

Vera 10432 views
Games op ze.nl
Winnen
Uitgelicht
Poll
Ik ga op reis en neem mee...
Mijn smartphone: waar is Wifi?
 
33%
Dertig bikini's om in te bakken
 
19%
Mijn lover, kan niet zonder 'm
 
27%
Minimaal zonnebrand factor 50
 
21%
Totaal aantal stemmen: 415

MEER NIEUWS

Ze.nl is a division of EEN MEdia