Wraps tikkie anders

Eten door Eline
Ik ken niemand die niet van wraps houdt: ze zijn lekker makkelijk te maken en niet te versmaden met een lekkere saus of dip. Maar heb je dit recept als eens geprobeerd? Smakelijk, onverwachts en dus net een tikkie anders!

Wraps met kip, feta en spinazie

Wat heb je nodig?
(2 -3 personen)
  • Pak tortilla wraps (4 -6 stuks)
  • 300 gram kipfilet
  • Blok feta
  • 450 gram verse spinazie
  • Rode paprika
  • Champignons (half bakje)
  • Pijnboompitten
  • Olijfolie

Hoe maak je het?
  1. Snijd de kipfilet in stukjes en roerbak ze in een wok met een scheut olijfolie.
  2. Snijd de champignons, paprika en feta in kleine stukjes. Doe de champignons en paprika bij de kip en laat het een tijdje meebakken.
  3. Verwarm de oven vast voor op 200 graden (hetelucht). Leg daarna de wraps erin om ze voor te verwarmen.  
  4. In de tussentijd strooi je de verse spinazie bij de kip. Je zult zien: de hoeveelheid spinazie slinkt snel dus dat pak gooi je er helemaal bij! Goed doorscheppen.
  5. Vervolgens gooi je de stukjes feta erbij: even doorroeren.
  6. Haal de warme wraps uit de oven en vul ze met het kip en spinazie-mengsel. Strooi er (kortgeroosterde) pijnboompitten bij voor een lekkere bite!
EetZe!