LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Hou jij wel van een romantische film? Dan hebben wij een tip voor je: de nieuwe film The Vow draait vanaf 3 mei in de Nederlandse bioscopen. En het mooiste van allemaal is dat je bij ons vrijkaarten kunt winnen voor deze fijne film!
 
Synopsis
Paige (Rachel McAdams) en Leo (Channing Tatum, oeh la la!) zijn een gelukkig, pasgetrouwd stel totdat hun levens veranderen door een auto-ongeluk waarbij Paige in een coma raakt. Wanneer ze bijkomt met geheugenverlies, weet ze niet meer wie Leo is en krijgt ze een verwarrende relatie met haar ouders (Sam Neill en Jessica Lange) en ex-verloofde (Scott Speedman), voor wie ze misschien nog gevoelens heeft. Ondanks deze gebeurtenissen zet Leo alles op alles om haar hart weer te veroveren en hun huwelijk te redden.

Leuk weetje: de film is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Dat maakt het misschien wel nóg romantischer!
 
The Vow is vanaf 3 mei in de Nederlandse bioscopen te zien. Kijk voor meer informatie op de officiële site van de film!
 

Ze.nl mag 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de film The Vow! Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.
 
Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 7 mei.