Denk je eens in: jij en je vriendinnen worden met een limousine thuis opgehaald om vervolgens naar een beautymiddag te gaan. Dit kan nu bij Ze.nl, in samenwerking met Etos!

Altijd al eens gereden willen worden in een limo, opgemaakt worden door een professionele visagiste en alle aandacht op jou gericht? Dan hebben wij de perfecte winactie voor jou!

E-xperience Beautytour
Van 20 september tot en met 13 oktober organiseert Etos een beauty tour door heel Nederland. Als de E-xperience in jouw Etos langskomt krijg je tips voor je haar, je huid, je nagels en een geuradvies. Ook kun je je laten adviseren en opmaken door professionele
visagisten. Bij besteding vanaf € 15,- krijg je bovendien een verrassingstas cadeau.

'Jij bent oogverblindend' beautymiddag
Ter introductie van de de beauty tour die Etos door heel Nederland organiseert, vindt op zaterdag 22 september het spetterende openingsevent van de E-xperience plaats in de Etos-winkel aan de Hoogstraat in Rotterdam. De beroemde beauty stylist Tom Sebastian presenteert het event. Er worden live how to’s gegeven door visagisten Hildo en Clayton, er is een spectaculaire catwalkshow en er zijn optredens van mystery artists!


Make-over
Etos geeft op Ze.nl 4 exclusieve VIP treatment tickets weg voor jou en drie vriendinnen voor het openingsevent! Zo worden jullie thuis met een limousine opgehaald en in stijl naar het event in Rotterdam gereden. Daar worden jullie feestelijk met een hapje en drankje onthaald, en voorgesteld aan beauty stylist Tom Sebastian. Hij voorziet jullie van de nieuwste beauty tips. Na een complete make-over gaan jullie zelfs meelopen in de modeshow van het event! En natuurlijk worden jullie vervolgens niet met lege handen naar huis gestuurd, maar met een goed gevulde goodiebag in een limousine thuis gebracht. Bovendien: de kleding van modeketen WE die jullie dragen tijdens de modeshow, mogen jullie houden!


Winnen
Heb jij het lef om als een echt model in de trends van dit najaar, samen met je vriendinnen over de catwalk te paraderen en wil je ook nog op de hoogte worden gesteld van de nieuwste beauty tips? Doe dan mee met deze gave winactie! Beantwoord onderstaande vraag en wie weet win jij de VIP tickets! Meer kans maken? Deel de actie dan op je Facebook en/of Twitter-pagina door op onderstaande icoontjes te klikken. De actie loopt tot en met 15 september 2012.