Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
zeRODDELT » Celebs
Celebs: altijd op vakantie 02-09-2012 | Geplaatst door Kirsten

Celebs: altijd op vakantie

Sommige celebrities zijn net zo dol op vakantie vieren als ik. Er zijn zelfs A-list sterren die we vaker cocktail slurpend in bikini spotten dan werkend in de studio of op de filmset. Het goede leven zullen we maar zeggen...

Courtney Cox & Co
Courtney Cox is dol op vakantie en gaat dan bijna nooit zonder vrienden weg. Zo huurt ze regelmatig een huis in Mexico waar ze collega’s en vrienden mee naartoe neemt. Ze mogen hun kinderen ook meenemen zodat dochter Coco vriendjes en vriendinnetjes heeft om mee te spelen. Graag geziene gasten op de vakanties van Courtney zijn BFF Jennifer Aniston, Cougar Town co-star Busy Philipps en Sheryl Crow met haar kids. Ze zitten het liefste met zijn allen rond het zwemband met een glaasje wijn. Gezellig!

Matthew McConaughey
Het lijkt wel of Matthew McConaughey (bij sommige mensen beter bekend als Sexiest Man Alive!) van vakantie vieren zijn beroep heeft gemaakt. In zijn vrije tijd is hij niet van het strand af te slaan maar ook in films zien we hem bijzonder vaak shirtless op het strand. Hij loopt het liefste op blote voeten en probeert daarom ook zo veel mogelijk filmrollen te vinden waarbij hij geen schoenen aan hoeft. Gelukkig houden zijn vrouw en kinderen ook van the beach lifestyle!

George Clooney
George heeft een villa aan het Comomeer in Italië. Als hij niet aan het werk is besteedt hij het liefst al zijn vrije tijd in bella Italia. Hij houdt ervan om met zijn motor door de Italiaanse dorpjes aan het Como meer te rijden. We zien dan ook regelmatig papparazzifoto’s van mr. Clooney op zijn motor voorbij komen, soms met zijn girlfriend of the moment achterop. Hij nodigt ook graag vrienden uit in zijn Italiaanse stulpje. Zo schijnen Brad en Angelina vaak gebruik te maken van de logeerkamer in huize Clooney.

Beyonce en Jay-Z
Beyonce en Jay-Z gaan graag het water op in de vakantie. Ze huren dan een luxe jacht aan de Franse kust waarmee ze dan de hele dag kunnen dobberen op de Middelandse zee. Heerlijk! Deze zomer zoeken ze het echter wat dichter bij huis. Ze hebben een vakantiehuis gehuurd in de Hamptons. Ze hoeven zich zeker niet te vervelen want ze hebben hier de beschikking over een eigen zwemband, tennisbaan, klimmuur, bowlingbaan, bioscoop, basketbalveld, spa en een opnamestudio. Het huis heeft twaalf kamers en de huur bedraagt maar liefst 400.000 dollar per maand. Het is dus zeker geen budgetvakantie. Kassa!

Paris Hilton
Het leven van Paris Hilton lijkt nog wel het meeste op één grote vakantie. Ze vliegt van het ene jetset feestje naar het andere en zelfs na een tijdje nadenken zou ik je niet kunnen zeggen wat haar beroep precies is. Ze heeft naamsbekendheid door haar familie en doordat ze op ieder denkbaar feestje komt opdraven. Zo is ze bijvoorbeeld dol op de party lifestyle van Ibiza. Ze komt daar vooral voor de combinatie van zon en feest maar ze is ook gek op hippiemarkten die je op het eiland hebt.

Ben jij al op vakantie geweest of ga je nog?

Lees ook de vorige columns van Kirsten over celebs!Kirsten is een busy bee. Ze werkt fulltime als web content administrator.

Daarnaast schrijft ze voor Ze.nl over celebrities en voor Chicklit.nl over boeken en films.

Kirsten mag dan wel van gossip houden, ze is geen dom blondje! Ze is namelijk ook bezig met het afronden van haar masteropleiding Amerikanistiek.

Daarbij houdt ze ook nog van (lekkere) koffie.
Mjum!
 
REACTIES
Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou
Winnen
Uitgelicht
Poll
Welke Peijnenburg variant spreekt jou het meeste aan en overweeg je om te kopen?
Aanbevolen voor jou:
Ze.nl-Instagram
Ze.nl is a division of EEN MEdia
De Mooiste bikini 2016