Het ene na het andere Hollywood-koppel lijkt uit elkaar te gaan. Met al die celebrity break-ups zou ons de moed in de schoenen zakken. Daarom een lijstje met langdurige celebrity-huwelijken om te laten zien dat het heus wel kan!

Tom Hanks en Rita Wilson
Tom en Rita zijn al 24 jaar getrouwd. Het koppel gaf elkaar het jawoord in 1988 nadat ze elkaar drie jaar daarvoor ontmoet hadden op de filmset van Volunteers. Tom speelde de hoofdrol en Rita één van de grotere bijrollen. Tegenwoordig werken ze nog steeds samen maar dan als filmproducenten duo. Samen hebben ze twee zoons. Tom heeft ook nog een zoon en een dochter uit een eerder huwelijk. Aan het begin van hun relatie zei Tom het volgende tegen Rita: "I just want you to know that you don’t have to change anything about who you are, or what you do, to be with me."  *smelt*

Antonio Banderas en Melanie Griffith
Ook Antonio Banderas en Melanie Griffith hebben elkaar op een filmset leren kennen. De vonk sprong over in 1995 toen ze samen Two Much opnamen. Het stel trouwde in 1996 en kreeg later dochter Stella. Melanie had ook al twee kinderen uit een eerder huwelijk. Antonio en Melanie hebben samen heel wat meegemaakt. Toen Melanie werd behandeld voor haar verslavingsproblemen week Antonio niet van haar zijde. Antonio en dochter Stella deden ook mee aan therapie groepsessies in het centrum waar Melanie geholpen werd. In voor- en tegenspoed gaat in dit geval zeker op!


Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick
Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick gaven elkaar het jawoord in 1997. Ze werden aan elkaar voorgesteld door Sarah’s broer, die samen met Matthew in een toneelstuk speelde. Sarah en Matthew hebben een zoon en twee (tweeling)dochters. Volgens eigen zeggen is hun relatie een succes omdat ze hun privacy zo goed bewaken. Ze delen nooit relatiedetails met de pers.

Faith Hill en Tim McGraw
Ook country supersterren Faith Hill en Tim McGraw ontmoetten elkaar tijdens werktijd. Faith verzorgde in 1996 de openingsact van Tims tour. Iedere avond zongen ze samen een duet. Daar op het podium sloeg de vonk over tijdens de toepasselijke genaamde Spontaneous Combustion-tour. Voor het einde van de tour waren ze verloofd en de bruiloft vond nog datzelfde jaar plaats. Nu voeden ze samen hun drie tienerdochters op en plannen hun werkactiviteiten rond de schoolroosters van de kids. Binnenkort gaan Tim en Faith weer samen het podium op voor een concertreeks in Las Vegas. Faith’s relatietip: het allerbelangrijkste is dat je van elkaar houdt maar blijf wel altijd aan je huwelijk werken.


David & Victoria Beckham
De voetballer en de voormalig Spice Girl begonnen met daten in 1997. Hij had haar al eerder op tv gezien en vond haar toen al leuk. Zij kende zijn foto uit een voetbal stickerboek en vond hem ook leuk. Een soort van love at first sight dus... De twee hebben samen drie zoons en één dochtertje. Volgens Victoria kan hun huwelijk stand houden omdat ze soulmates zijn.

Denzel Washington en Pauletta Pearson
Het langst getrouwde koppel in dit lijstje is Denzel Washington en Pauletta Pearson. De twee zijn al meer dan dertig jaar samen! Ze hebben elkaar in 1977 leren kennen op de set van een tv-drama. Ze hebben samen vier kinderen.

Welke celebrity-koppels denken jullie dat we over een paar jaar aan dit lijstje kunnen toevoegen?
________________________________________________________________________________________

Kirsten is een busy bee. Ze werkt fulltime als web content administrator.

Daarnaast schrijft ze voor Ze.nl over celebrities en voor Chicklit.nl over boeken en films.

Kirsten mag dan wel van gossip houden, ze is geen dom blondje! Ze is namelijk ook bezig met het afronden van haar masteropleiding Amerikanistiek.

Daarbij houdt ze ook nog van (lekkere) koffie.
Mjum!