De sleaze and dirt houdt nog even aan rond het koppel Kristen Stewart en Robert Pattinson. De Twilight-acteur verdenkt Kristen er namelijk van al eerder te zijn vreemdgegaan voordat ze met Rupert Sanders het bed in was gedoken.
 

Het zou gaan om de producent Giovanni Agnelli, bij wie Kristen nu zou verblijven. "Rob kent Agnelli en heeft hem al veel gebeld sinds Kristen daar woont", vertelt een anonieme bron. "Hij wil weten waarom Kristen daar verblijft. Hij heeft Giovanni ervan beschuldigd samen te slapen met Kristen." De actrice en Giovanni leerden elkaar kennen op de set van Welcome to the Rileys.

Al het drama zorgt er nu voor dat Robert naar projecten in het buitenland kijkt. Hij werd eerder al benaderd voor een rol in de film The Rover die in Australië opgenomen zou worden, maar zag het op dat moment niet zitten, aangezien hij dan een tijd zonder Kristen moest doorbrengen. Nu kijkt de Brit toch anders naar het project en lijkt het hem een mooie gelegenheid om alles achter zich te kunnen laten.

"Rob heeft tegen zijn management gezegd dat hij er tussenuit moet. Oorspronkelijk zag hij de rol niet zitten omdat hij Kristen niet wilde verlaten, maar nu is hij van gedachten veranderd en is hij in onderhandeling", zo meldt een bron.

Verdient Kristen een tweede kans of zeggen we: 'Daar is het gat van de deur?'.