Kristen Stewart moest even door het stof door openlijk te betuigen dat het haar heel erg spijt dat ze haar vriend Robert Pattinson heeft bedrogen met de regisseur van Snow White and the Huntsman: “Ik hou van hem, het spijt me zo!”

Van de 22-jarige Twilight-actrice en de 41-jarige regisseur Rupert Sanders werd vorige week een intiem kiekje gemaakt waarbij te zien was dat ze het wel erg gezellig hadden samen! Ook voor Rupert ligt de affaire gevoelig, aangezien hij al zeven jaar getrouwd is met het Britse model Liberty Ross waar hij zelfs twee kinderen mee heeft.

Kristen heeft de affaire inmiddels toegegeven aan People: "Het spijt me enorm dat ik zoveel pijn heb veroorzaakt bij de mensen die dicht bij me staan", zegt ze schuldbewust. "Deze eenmalige misstap heeft het allerbelangrijkste in mijn leven in gevaar gebracht, de relatie met de persoon van wie ik het meeste hou en die ik meer dan wie dan ook respecteer, Rob."

Ook Rupert heeft inmiddels een verklaring afgegeven: "Ik ben verdrietig om het verdriet dat ik mijn familie heb aangedaan. Mijn mooie vrouw en prachtige kinderen zijn alles wat ik heb in deze wereld. Ik hoop dat we hier samen doorheen komen."

Wat vind jij van deze spijtbetuigenis?