Trijntje geeft haar huwelijk met Sander nog een kans. En dat terwijl ze al jarenlang bedrogen werd! Trijntje wil graag haar gezin bij elkaar houden. “Maar het is nog geen gelopen race”, zo vertelt een bekende van het stel.

Sander zou inmiddels hebben gebroken met zijn minnares. Het gezin vierde afgelopen weekend de verjaardag van Sander.

"De spanning was duidelijk voelbaar", vertelt de ingewijde donderdag aan De Telegraaf. "Trijntje maakt grapjes, maar je kunt merken dat ze niet echt blij is."

"Ze is vooral bezorgd om hun twee zoontjes en is nog niet goed in staat haar zachte, vergevende kant te laten zien. En dat is gezien de lawine aan publiciteit natuurlijk ook niet gemakkelijk. Ze is eerst gekwetst door haar echtgenoot, en nu nog een keer doordat iedereen het weet.”

“Er wordt veel gepraat", zo vertelt de bekende verder. "Maar Sander blijft nog niet thuis slapen. Het echtelijke bed is verboden terrein. Trijntje is nu klaar met de opnames voor The Voice Of Holland, waarin ze Angela Groothuizen heeft vervangen. Ze heeft nu in elk geval weer meer tijd om in haar gezin te investeren. Het is geen gelopen race."

Wij vinden het een opmerkelijke maar knappe keuze van Trijntje en wensen haar veel sterkte!

Wat vind jij van deze beslissing van Trijntje?