Denk je dat Justin Bieber veel verdient? Watch out Justin, here comes Taylor! Zij is namelijk de best verdienende celebrity jonger dan 30 jaar. De 22-jarige zangeres verdiende afgelopen jaar maar liefst 57 miljoen dollar.

Dat blijkt uit de jaarlijkse lijst van het Amerikaanse zakenblad Forbes. Zij heeft nét ietsjes meer verdiend dan Justin, die op de tweede plaats komt met 55 miljoen dollar. Hij is daarmee de eerste man op de lijst van Forbes en de enige in de top 5.

Taylor Swift dankt haar riante inkomen voornamelijk aan de release van maar liefst drie albums: Taylor Swift, Fearless en Speak Now. Alle drie de platen werden minimaal vier keer platina. Daarnaast krijgt de blondine gemiddeld 1 miljoen dollar voor een optreden en doet ze reclamewerk voor onder meer het cosmeticamerk CoverGirl.

Rihanna staat met 53 miljoen dollar op de derde plaats, die ze vooral dankt aan haar wereldtournee en haar hitalbum Talk That Talk.

Lady Gaga voerde de vorige lijst van Forbes nog aan met 90 miljoen dollar, maar viel dit jaar terug naar de vierde plek met 'slechts' 52 miljoen dollar.

Katy Perry maakt de top 5 compleet met een slordige 45 miljoen dollar.

De Forbes top 10 van bestbetaalde celebs van 30 jaar of jonger:

1. Taylor Swift (57 miljoen)
2. Justin Bieber (55 miljoen)
3. Rihanna (53 miljoen)
4. Lady Gaga (52 miljoen)
5. Katy Perry (45 miljoen)
6. Adele (35 miljoen)
7. Kristen Stewart (34.5 miljoen)
8. Lil Wayne (27 miljoen)
9. Taylor Lautner (26.5 miljoen)
10. Robert Pattinson (26.5 miljoen)

Welke celeb uit dit rijtje is jouw favoriet?