Arme Trijn. Eén van Neerlands beste zangeressen wordt al drieënhalf jaar bedrogen door haar echtgenoot Sander van Eeden. Oh nee, net nu ze tien jaar getrouwd zijn!  Hij zou een affaire hebben met collega Larissa van den Bemt.

Volgens De Telegraaf zou hij Larissa achter de schermen ontmoet hebben. Collega's van Sander en Larissa zijn volgens de krant al langer op de hoogte van de verhouding. Het verbaast ze dat het zo lang geduurd heeft voor de relatie uitkwam.

Zowel achter de schermen van De Wereld Draait Door als in het productiebedrijf van Paul de Leeuw, EVA, waar ze beiden een periode werkten, staken de twee hun verliefdheid namelijk niet onder stoelen of banken. "Iedereen wist het, iedereen praatte erover."

"Het kan niet anders dan dat Trijntje het ook geweten heeft", zo zegt een bekende uit de tv-wereld. "Zelfs Paul de Leeuw wist er van." De relatie zou ontstaan zijn toen Trijntje wekenlang in het buitenland was voor optredens.

Een vriendin van Trijntje: "Hoe het nu voor hun huwelijk gaat aflopen, vraag ik me af. Ik denk dat Trijntje oprecht heeft gehoopt dat de verliefdheid een bevlieging zou zijn. Ze is een wijze vrouw, die vooral het beste wil voor hun twee kinderen." Ook zegt de vriendin: "Trijntje gaat dit nu niet meer tolereren."

Wij wensen Trijntje veel sterkte de komende tijd.

Denk jij dat Trijntje al op de hoogte was van de verhouding?