Onze Tom en Katie zijn nu toch eindelijk echt gescheiden. Het droompaar bestaat niet meer. Beiden zijn het eens geworden over de voorwaarden van hun scheiding. En jawel… Tom Cruise stond enkele uren later alweer op de set.

Advocaat Jonathan Wolfe meldde het nieuws: "Er is een overeenkomst gesloten en de papieren zijn ondertekend. We zijn heel blij voor Katie en haar familie en gunnen haar een nieuw hoofdstuk in haar leven.”

Vanmiddag brachten Tom en Katie een gezamelijke verklaring naar buiten waarin ze vroegen met rust gelaten te worden in deze moeilijke periode, waarin ook een regeling voor de voogdij over hun dochter Suri (6) geregeld moet worden.

Nadat het koppel officieel gescheiden was, vloog Tom naar het Californische plaatsje Mammoth, waar hij zijn nieuwe film Oblivion draait. De acteur was de afgelopen weken in IJsland, waar het grootste deel van de film werd opgenomen. Katie bracht hem daar enkele weken geleden nog een bezoek.

De agent van Tom laat weten dat de opnames in Mammoth nog enkele dagen zullen duren. "Hij staat bekend om zijn toewijding op de set. Het was fijn dat hij en Katie er snel uitkwamen zodat hij zich weer voor 100% op zijn werk kan richten. Hij kan de afleiding momenteel goed gebruiken."

Wij wensen Tom en Katie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Wat vind jij van deze break-up en denk jij te weten waarom ze uit elkaar zijn?