2012 is een sportief jaar met het EK Voetbal, de Tour de France en vanaf 27 juli de Olympische Spelen! Voor deze laatste heeft Rimmel Londen een speciale limited collection ontworpen, en wij geven hiervan vier setjes weg!

Bij het EK draag je oranje nagellak, dus waarom zou je bij de Olympische Spelen niet helemaal losgaan met je make-up kwasten? Er is tenslotte altijd wel een gelegenheid om make-up te dragen te te kopen... en anders verzinnnen we wel een gelegenheid!

Rimmel speelt hier op in met hun Rimmel Londen Olympics-collectie. Deze is speciaal ontwikkeld voor de Olympische Spelen, die vanaf 27 juli tot en met 12 augustus in Londen worden gehouden. De collectie bestaat uit twee mascara’s, drie kleuren nagellak, twee kleuren lipgloss en twee kleuren oogschaduw en bevat alleen maar felle, zomerse kleurtjes!

De mascara’s: Scandal‘eyes Mascara (€ 11,99) en 100% Waterproof Mascara (€ 9,49)


De nagellakjes: #300 Pop Your Pink, #700 Block Your Green, #200 Orange Your Life (allemaal € 6,99)


Eén van de oogschaduwkleuren: #179 Block Your Green (€ 6,99)


De lipglossjes: #605 Orange Your Life en #105 Pop Your Pink (beiden € 6,99)

Deze collectie volgt, met de felroze, fris oranje en turquoise kleuren helemaal de trends van deze zomer: fel, feller, felst! Superleuk bij een zongebruinde huid. De producten zijn sinds juni te koop en zijn verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Etos.

Win!
Is jouw beautycase wel weer aan wat nieuwe zomerse make-upjes toe? Ze.nl mag vier keer een Rimmel Londen Olympics-pakket weggeven! Deze pakketten bestaan uit alle make-upjes die je hierboven ziet. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De actie loopt tot en met 30 juli 2012.