Ben jij al bekend met de haarverzorgingsproducten van SYOSS? Dit merk willen wij van Ze.nl graag aan jullie voorstellen, omdat het best of both worlds biedt: salonkwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij testten het voor jullie uit!
 
Je gebruikt shampoo niet alleen om je haar schoon te maken. Tegenwoordig willen we door middel van de juiste haarverzorgingsproducten een mooie, glanzende volle bos haar. Nu kun je natuurlijk naar de kapper gaan om daar een fles echte salonshampoo te kopen die je haar intensief voedt en hydrateert waardoor je inderdaad die mooie bos gezonde haren krijgt. Maar we weten allemaal dat de shampoos bij de kapper een aardige duit kosten. En het leven is tenslotte al duur genoeg met een huur- of koophuis, een studie, kinderen en whatsoever.  
 
SYOSS
SYOSS biedt hiervoor een fijne oplossing: haarverzorgingsproducten van echte salonkwaliteit voor een betaalbare prijs. De prijzen liggen namelijk rond de vijf euro, en daar krijg je een hele grote fles voor! De producten zijn daarnaast te koop in alle drogisten en supermarkten. Altijd in de buurt dus! Klinkt dat niet een beetje too good to be true? Wij hebben het voor je getest...
 
 
Producten
SYOSS heeft verschillende lijnen. De basislijn met daarin shampoo, conditioner en stylingproducten speciaal voor ‘repair', ‘volume’, ‘color’ en ‘shine’. Daarbij zijn er nog een aantal speciale lijnen zoals For Men, de Silicone Free-lijn, heerlijke verzorgende oliën voor in je haar én heel erg fijn: droogshampoo. Ook je haar thuis op je gemak kleuren kan met de haarkleuringen van SYOSS.
 
ZeTest
Natuurlijk laten wij van de redactie ons niet zomaar wat aanpraten. Wij willen zelf testen! Is het wel echt zo goed als wordt beweerd? Salonkwaliteit voor € 5,- per fles? Is dat écht mogelijk? Ik ging met een goodiebag vol SYOSS-poducten aan de slag.
 

SYOSS Silicone Free-shampoo
Ik begon wat sceptisch de Silicone Free-shampoo in mijn haren te wrijven onder de douche. De geur van de shampoo is lekker en hij schuimt heel goed. Mijn grootste haarproblemen liggen vooral in het feit dat ik weinig volume in mijn haar heb en dat mijn haar de laatste tijd wat dof en droog is. En ik moet toch echt toegeven: mijn haar voelde heerlijk zacht na de wasbeurt. Ook ging het niet hangen, maar leek het wel of mijn haar een kleine opleving had gekregen. Hoezee! 
 

SYOSS Droogshampoo
Toen ik een dag later merkte dat mijn haar toch wel weer een klein wasbeurtje kon gebruiken (het wordt vrij snel vet door alle stylingproducten die ik erin doe) wilde ik dit eigenlijk niet. Elke dag mijn haar wassen? Dat lijkt me namelijk niet echt goed. Dus dit was de ultieme gelegenheid om de droogshampoo van SYOSS te testen. Uberhaupt had ik nog nooit droogshampoo gebruikt dus ik was héél erg benieuwd. Als je zo’n spuitbus voor je neus ziet, krijg je namelijk het gevoel dat er een plakkerige haarspray uitkomt dat je haar nog vetter maakt. Maar nee. Het is een soort witte spray die al het vuil en vet uit je haar trekt. Je spuit het over heel je haardos, laat het even intrekken en vervolgens dep je met je handdoek over je haar. Het vet en vuil wordt nu door de spray en de handdoek opgenomen. Wat overblijft? Een mooie, schone bos haar dat weer een dag mee kan zonder gewassen te worden. En het rare is: het lijkt wel of je er ook meer volume van krijgt. Like!

SYOSS Max Hold Styling-Mousse
Ik gebruik elke dag mousse in mijn haar om er enigszins volume in te krijgen. Blij was ik dan ook toen ik hoorde dat ik de mousse mocht uitproberen. Het product werkt duidelijk beter dan de mousse die ik al jaren gebruikte. Het geeft inderdaad een betere fixatie zonder het haar plakkerig of vet te maken. Ook beschermt het mijn haar goed tijdens het föhnen zodat het niet uitdroogt, erg fijn! Enige nadeel: na één keer gebruiken had ik de fles al gesloopt, oops... Maar misschien lag dat meer aan mij.
 
Wil je meer info over de producten van SYOSS? Ga dan even naar syoss.nl. Wil je het zelf proberen? Loop dan naar de dichtstbijzijnde drogist of supermarkt in de buurt!