Weer een break-up in celebland! De relatie tussen oud-voetballer Edgar Davids en modeontwerpster Olcay Gulsen valt niet meer te redden. Na drie jaar samen heeft het stel besloten definitief een punt achter hun relatie te zetten. 
 
“Vanwege drukke schema’s kon het stel te weinig tijd met elkaar doorbrengen”, zo vertelt de woordvoerder van Olcay aan RTL Boulevard.
 
Edgar en Olcay waren vorig jaar ook al even uit elkaar, vanwege de geruchten dat de voormalig profvoetballer vreemdgegaan zou zijn met zijn zakenrelatie Stephanie. Olcay verbrak vervolgens de verloving en de relatie. Toch kwamen de twee na enkele maanden weer samen en werd er weer gesproken van een huwelijk.
 
Begin dit jaar keek de modeontwerpster nog uit naar het geplande huwelijk met de oud-voetballer. En ze gaf aan moederkriebels te krijgen. “Zelf zou ik een soort nomadenkindje krijgen, dat met me meereist”, zei ze tegen Grazia. En Edgar zou dan fulltime gaan vaderen, zo droomde ze.
 
Maar vorige maand waren de eerste breukjes tussen Olcay en Edgar al zichtbaar. Olcay zei dat de twee nog niks aan het plannen waren voor hun bruiloft. Waarom? “Een huwelijk zit er niet in”, zo verklaarde de 31-jarige brunette.
 
Wij wensen Edgar en Olcay veel sterkte toe de aankomende tijd.
 
Had jij deze break-up aan zien komen?