Oeh la la, hier krijg je geheid rode oortjes van... De prachtige vaginasieraden van Sylvie Monthulé zijn namelijk niet alleen juweeltjes om te zien, ze verwennen je ook nog eens en laten je supervrouwelijk voelen! Ze.nl mag er drie weggeven.

Zoemmm.com - de online seksshop gericht op vrouwen - heeft nu wel iets heel moois in het assortiment: luxueuze erotische sieraden voor je vagina! De sieraden zijn ontworpen en handgemaakt door de Franse ontwerpster en kunstenares Sylvie Monthulé. De erotische kunstwerkjes zijn vervaardigd van 18K verguld goud en saffier hars.

Het dragen van deze erotische juwelen geven je een opwindend gevoel en maken je superbewust van je vrouwelijke seksualiteit. Bij elke beweging zal zowel je vagina, je binnenste schaamlippen als je clitoris zachtjes gemasseerd worden. De sieraden zijn perfect geschikt om stiekem te dragen, maar zijn eigenlijk te mooi om ze te onthouden voor toeschouwers. Verleidelijk in huis of misschien wel buiten tijdens het uitgaan, heel stout zonder slipje onder je rokje. Hoe ver durf jij te gaan?


Een bijkomend voordeel van het dragen van deze sieraden is dat je ook je intieme spieren in vorm kunt houden. Door deze spieren te spannen en te ontspannen train je je bekkenbodem- en vaginaspieren, wat weer veel voordelen met zich meebrengt.

Je draagt de sexy juwelen als een string. Ze hebben een comfortabele pasvorm door de elastische bandjes. Meer zien en lezen over deze erotische sieraden? Klik hier

Winnen
Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze juweeltjes? Wij mogen drie exemplaren van maar liefst € 99 euro per stuk weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken (als je durft...).
 
Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 12 juli 2012.