De relatie tussen Froukje de Both en haar ex-verloofde Jeroen te Rehorst valt niet meer te redden. De twee hebben besloten om definitief uit elkaar te gaan. “We hebben nog geprobeerd er iets van te maken”, aldus de presentatrice.

"De planning van het huwelijk was eigenlijk de escalatie”, laat Froukje weten aan RTL Boulevard. De 40-jarige blondine en haar kersverse ex, ook wel bekend als dj Dekky, zouden in de afgelopen periode hebben geprobeerd om er iets van te maken, maar de grens was bereikt. Ze voelden dat de relatie minder werd en wilden niet doorgaan als er iets niet in orde was.

Froukje en Jeroen hadden ooit trouwplannen, maar in april van dit jaar werd al bekend dat het huwelijk niet door zou gaan. "Hierbij laten wij weten dat we in gezamenlijk overleg hebben besloten onze bruiloft niet door te laten gaan. Zoals u begrijpt is dit geen makkelijke beslissing geweest", verklaarden de twee toen.

Froukje en Jeroen hebben geprobeerd om hun relatie en huwelijk te redden, maar lijmpogingen waren tevergeefs. Het stel gaat in goede harmonie uit elkaar. Daarnaast blijven ze samen goed voor hun dochter zorgen. “Voor die kleine gaan we de komende jaren knokken."

De voormalige tortelduifjes hebben samen een kindje, Emma (3). Froukje woont al een poosje gescheiden van haar acht jaar jongere ex-vriend.

Wij wensen Froukje en Jeroen veel sterkte de komende tijd.

Wat vind jij van deze break-up?