Jullie zijn net lekker in the mood, je komt al helemaal op dreef en je wilt het liefst alle kleren van zijn goddelijke lijf scheuren, rrrrr..! Totdat… Juist ja. Dááág geilheid! De 10 grootste sekskillers voor je op een rijtje.
 
1. Dirty Talk XL
Een klein beetje dirty talk kan hartstikke opwindend zijn. Maar jullie zijn nog niet eens zo goed als begonnen en meneer heeft heel het sekswoorden-ABC al op je afgevuurd. De benamingen voor jouw vrouwzijn worden steeds gekker: van geile stoephoer tot takkeslet: alles komt voorbij. Uhm… mag het ietsje minder?
 
2. Zweetlucht
Niets heeft zo’n onaangename geur als zweetlucht. Na een avondje flink doorhalen in de kroeg waar je je het leplazerus hebt gedanst op de nieuwste kraker van Wolter Kroes is het niet raar dat er wat onaangename geurtjes onder je oksels vandaan komen. Hetzelfde geldt voor hem. Fris jezelf van tevoren even snel op en mocht je seksbuddy er last van hebben: wijs hem vriendelijk doch dringend de weg naar de badkamer.
 
3. Ongesteld
Jullie kussen elkaar heftig, jullie ademhaling wordt intenser en tenslotte voel je iets gigantisch groeien in zijn broek. Alle kleren gaan uit: jullie zijn er klaar voor! Totdat je ineens je tampondraadje ziet hangen. Ohja… kak.
 

4. Een foto van hem en z’n (ex?)-vriendin
Al heftig zoenend belanden jullie in zijn slaapkamer waar je niet kunt wachten om hem eens flink te verwennen. Je ritst z’n broek los, kijkt even naar boven om zijn blik te vangen, totdat je ogen net iets te ver naar rechts afdwalen. Een foto op zijn nachtkastje van een innig stelletje waarvan de man verdacht veel op hem lijkt, maar jij niet op de vrouw. Goh, volgens mij is er iemand nog niet over zijn ex heen.
 
5. Een bushbush
Dit kan zowel jouw eigen bushbush betreffen, als de zijne. Want wat als je in the heat of the moment erachter komt dat je je al minimaal twee weken daar beneden niet hebt geschoren in verband met een vrij seksloos bestaan? Of je hebt een vent getroffen die van puur natuur houdt en alles lekker op z’n beloop laat? Juk.
 
6. Sokken in bed
Tuurlijk begrijpen wij volkomen dat het in de winter wel fijn is om hier en daar wat extra kleding aan te trekken. Ook wij zouden het liefst met een bontjas het bed induiken. Maar echt, ook al is het buiten 15 graden onder nul en heb je ijsklompen als voeten, doe toch maar even die Snoopy-sokken uit…
 

7. Een gescheurd condoom
Jullie zijn al euh… klaar met de daad en zijn nog aan het nagenieten/knuffelen/whatsapp’en totdat hij plots ‘euh..?’ zegt. Je kijkt vragend op en ziet hem met één hand het gebruikte condoom omhoog houden. En inderdaad, het lekt. Noooooo!
 
8. Een ranzig bed
Single mannen kunnen soms wat schmutziger zijn dan degenen die samenwonen met hun vriendin. Er bestaat theoretisch gezien dan ook een kans dat je wanneer je in the heat of the moment op het bed gesmeten wordt door hem, je neerploft op een met chipszakken, plakkerige Playboys en broodkruimels bezaaid matras. Zie dan nog maar eens dat libido omhoog te krikken.
 
9. De verkeerde naam
“Oh ja, lekker schatje, aaaah ja! Wat doe je dat goed, Mich… euh Manon!” Oké laat maar. Doei!
 
10. Een rare piemel
Je mag het natuurlijk niet zeggen, want het gaat niet om het formaat of het uiterlijk van de piemel, maar om wat hij ermee doet, toch? Toch kunnen bepaalde piemelsoorten je een beetje laten schrikken of verrassen en kun je spontaan in een wat andere gemoedstoestand verkeren... 
 
Welke sekskiller heb jij weleens meegemaakt?