Oh Oh Cherso-ster Sterretje heeft zijn nieuwe liefde gekozen. Maandag tijdens de finale van het programma In Love with Sterretje maakte hij bekend dat Mandy zijn nieuwe vlam is. "We gaan nu echt genieten van elkaar."

De afgelopen weken streden twaalf dames om de liefde van Tony Wyczynski, alias Sterretje, in de door Bridget Maasland gepresenteerde show. Uiteindelijk haalden de Limburgse Mandy en de Brabantse Daisy en Stephanie de finale.

“Ik vond Mandy vanaf het begin leuk en uitdagend. De klik is er gewoon. Het gevoel”, zo verklaart Sterretje zijn liefde voor Mandy in het AD. "Maar dat kwam pas echt naar boven toen ze mijn vrienden had ontmoet in het programma. Dat voelde alsof ze al jaren deel uitmaakt van de groep. Dat gaf de doorslag voor mij. En verder is ze natuurlijk lekker bijdehand, onwijs lief en zorgzaam en ze ziet er ook nog eens super uit."

Gelukkig zijn de gevoelens van Mandy helemaal wederzijds. "Ik kende hem natuurlijk niet, alleen van tv. Maar toen we voor het eerst met z'n tweeën op date gingen, kwamen de eerste vlindertjes en kriebeltjes. Ik kan bij hem lekker mezelf zijn. Hij is leuk, lief en met zijn uiterlijk zit het ook nog eens goed.”

De twee zijn vooral blij dat ze hun liefde vanaf nu niet meer verborgen hoeven te houden. Zo twitterde Mandy maandagavond al 'EINDELIJK', met een foto van de twee tortelduifjes. Mandy: "Dat maakte het wel moeilijk. Dan ben je helemaal verliefd en mag niemand het zien. Je kunt geen terrasjes pakken samen." Sterretje: "Daarom ben ik eerlijk gezegd ook heel blij dat het programma afgelopen is. Ik heb een supertijd gehad, maar ben blij dat ik nu eindelijk mijn ding kan gaan doen met Mandy."

Wat denken jullie: zal deze relatie lang standhouden?