Patricia vindt dat ze niets op de bruiloft van Adam Curry en Micky Hoogendijk te zoeken heeft. Ze is dan ook niet van plan om op 16 juni naar de huwelijksceremonie te gaan. “Ik ken Micky helemaal niet”, aldus Patricia.

La Paay, die ruim twintig jaar getrouwd was met de presentator legt aan
De Telegraaf uit waarom ze het niet ziet zitten: ''Weet je wat het is? Ik ben bezig met mijn werk, heb een leuke vriend… Ik denk nooit aan die twee. Met Adam heb ik natuurlijk dagelijks contact. Maar ik ken Micky helemaal niet. Met Adam ben ik nog steeds heel goed, maar op die bruiloft heb ik niks te zoeken.”

Christina, de dochter uit het huwelijk tussen Patricia en Adam had in het begin wel moeite met de nieuwe relatie van haar vader. “Je wilt het beste voor je meisje. Dat willen Adam en ik allebei. En hoewel ze het natuurlijk liever anders had gezien, gaat het wel steeds beter. Wanneer haar papa in Nederland gaat trouwen, logeert Christina bij mij”, aldus Paay.

Het jurylid van Holland's Got Talent is zelf alweer een tijdje samen met haar boyfriend Nicky van Dam. Maar aan trouwplannen moet ze absoluut nog niet denken: ''Nee hoor, ik heb geen man nodig. Nicky is leuk gezelschap, maar geen potentiële echtgenoot. Dat Adam nog wel behoefte heeft aan zo'n verbintenis, is zijn keus. Ik wens hem oprecht al het geluk van de wereld. Maar van mij hoeft het niet meer."

Wij wensen Adam en Micky in ieder geval alvast veel succes en plezier bij de voorbereidingen van hun huwelijk.

Laat Patricia zich kennen door niet naar de bruiloft te gaan?