Oh Oh… Heel Nederland kan in augustus toch meegenieten van de bevalling van Barbie. Het ter wereld brengen van haar kleine Barbie zal in augustus uitgezonden worden op televisie. “Alles mag gevolgd worden”, aldus Samantha.

Na het hele circus van Oh Oh Cherso, Oh Oh Tirol en Barbie’s bruiloft had Barbie het wel even gehad met alle camera’s. Daarom had de realityster er in eerste instantie geen zin in, maar ze heeft zich toch bedacht. Naast manlief Michael gaat er nu dus ook een cameravrouw mee de kraamkamer in.

"Ik had dat hele circus net een beetje losgelaten. Maar goed, je gaat dus alles zien: van de eerste echo tot de weeën en zelfs de geboorte. Ze mogen zelfs mijn bevalling vastleggen, zolang dat maar op een nette manier gebeurt. En ik wil per se een vrouw achter de camera. Want ik vind het geen prettige gedachte om op zo'n moment een cameraman om me heen te zien drentelen”, zo laat de zwangere blondine weten aan weekblad Story.

Barbie gaat in een zwangerschapshotel bevallen en het was voor haar een makkelijke keuze: "Aanstaande moeders worden er lekker in de watten gelegd en op een relaxte manier voorbereid op de komst van hun kindje. Net als in een ziekenhuis zijn ze in zo'n hotel op alles voorbereid, alleen oogt de omgeving wat vriendelijker."

Wij kijken er in ieder geval naar uit hoe haar kleine Barbietje eruit komt te zien. Maar daar moeten we nog even een paar maandjes op wachten…

Gaan jullie haar bevalling volgen op tv?