Niet perfect, wél jezelf
Het team van Ze.nl

Het team van Ze.nl

Ze.nl is een online magazine opgericht door en voor vrouwen zoals jij. Een pagina op het internet waar sinds 2007 álles wordt besproken, waar geen taboes bestaan en waar iedere vrouw terecht kan voor een dagelijkse dosis infotainment, humor en inspiratie. Of je nu geïnteresseerd bent in de laatste beautytrends, liever leest over diepgaandere onderwerpen zoals psyche en relaties of graag hard wil lachen om hilarische columns en grappige nieuwsfeitjes... Ze.nl verzamelt het voor je: de redactie werkt er dagelijks aan om jou uit te dagen, aan het lachen te maken en zo nu en dan eens flink tegen de haren in te strijken. Ze.nl: niet perfect, wél jezelf!

Overige informatie

Ze.nl is onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events, formats waaronder Fashionscene TV, Girlsfair (gericht op jonge meiden tussen de 14 en 24 jaar) en Yourscene, e-commerce concepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. EEN Media is actief sinds 2005. Met het huidige portfolio bestaande uit meer dan 15 titels, waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Shopgids.nl, Shopscene.nl en Ze.nl, bereikt EEN Media ruim 2 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, beauty en mode. 

Michelle Bakker - hoofdredacteurIk ben Michelle en ik vraag me met mijn 30 jaar af wanneer de tijd komt dat je je leeftijd niet er niet meer bij hoeft te vermelden. Maar goed, so be it, hè? Met mijn woning op steenworp afstand van de Ze.nl-redactie woon ik met mijn twee poezen midden in het centrum van Amsterdam. Voordat ik hoofdredatriZe werd heb ik werkelijkwaar van alles gedaan, maar de laatste paar jaar schreef, interviewde en maakte ik video's voor tijdschrift VIVA. Ik ben een onvervalste kroegtijger, eten doe ik het liefst buiten de deur en ik ben dol op dansen. Kortom: ik hou van gezelligheid, all day everyday. Ik heb de allerleukste familie die er is en ben sinds een aantal maanden trotse tante van mijn nichtjes Lieve en Sam. Al sinds ik kan lezen ben ik gefascineerd door tijdschriften, het liefst vintage exemplaren uit de jaren '80 of '90. Niet zo gek dus dat ik uiteindelijk zelf ook ben gaan schrijven: ik vind dit simpelweg het leukste wat er is. 


Redacteur - Sabine van der Spoel

Hi! Ik ben Sabine en ik ben 23 jaar oud. Vanaf het moment dat ik (amper) een pen kon vasthouden, heb ik het altijd leuk gevonden om verhaaltjes te schrijven. Het was dus een logische zet om journalistiek gaan te studeren. Mijn diploma heb ik nu al enige tijd op zak en na mijn afstuderen mocht ik aan de slag gaan als redactriZe. Superleuk natuurlijk! Naast mijn liefde voor schrijven, heb ik een ongelooflijke zwak voor lekker eten, films en honden. Het liefst spendeer ik mijn vrijdagavond op de bank met mijn lieve Duitse herder naast me terwijl ik naar een goede film kijk onder het genot van een grote chocoladereep!