Volg ons
Over Ze

Over Ze

Ze.nl is een online magazine opgericht door en voor vrouwen zoals jij. Een pagina op het internet waar sinds 2007 álles wordt besproken, waar geen taboes bestaan en waar iedere vrouw terecht kan voor een dagelijkse dosis infotainment, humor en inspiratie. Of je nu geïnteresseerd bent in de laatste beautytrends, liever leest over diepgaandere onderwerpen zoals psyche en relaties of graag hard wil lachen om hilarische columns en grappige nieuwsfeitjes... Ze.nl verzamelt het voor je: de redactie werkt er dagelijks aan om jou uit te dagen, aan het lachen te maken en zo nu en dan eens flink tegen de haren in te strijken. We houden je scherp – en hopelijk jij ons ook! Voel je welkom op het gezelligste en origineelste online vrouwenmagazine van Nederland!
 

Overige informatie

Ze.nl is onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events, formats waaronder Fashionscene TV, Girlsfair (gericht op jonge meiden tussen de 14 en 24 jaar) en Yourscene, e-commerce concepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. EEN Media is actief sinds 2005. Met het huidige portfolio bestaande uit meer dan 15 titels, waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Shopgids.nl, Shopscene.nl en Ze.nl, bereikt EEN Media ruim 2 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, beauty en mode. 

HoofdredactriZe

Ik ben Michelle en ik vraag me met mijn 30 jaar af wanneer de tijd komt dat je je leeftijd niet er niet meer bij hoeft te vermelden. Maar goed, so be it, hè? Met mijn woning op steenworp afstand van de Ze.nl-redactie woon ik met mijn twee poezen midden in het centrum van Amsterdam. Voordat ik hoofdredatriZe werd heb ik werkelijkwaar van alles gedaan, maar de laatste paar jaar schreef, interviewde en maakte ik video's voor tijdschrift VIVA. Ik ben een onvervalste kroegtijger, eten doe ik het liefst buiten de deur en ik ben dol op dansen. Kortom: ik hou van gezelligheid, all day everyday. Ik heb de allerleukste familie die er is en ben sinds een aantal maanden trotse tante van mijn nichtjes Lieve en Sam. Al sinds ik kan lezen ben ik gefascineerd door tijdschriften, het liefst vintage exemplaren uit de jaren '80 of '90. Niet zo gek dus dat ik uiteindelijk zelf ook ben gaan schrijven: ik vind dit simpelweg het leukste wat er is. 


RedactriZe

Hi! Ik ben Sabine en ik ben 23 jaar oud. Vanaf het moment dat ik (amper) een pen kon vasthouden, heb ik het altijd leuk gevonden om verhaaltjes te schrijven. Het was dus een logische zet om journalistiek gaan te studeren. Mijn diploma heb ik nu al enige tijd op zak en na mijn afstuderen mocht ik aan de slag gaan als redactriZe. Superleuk natuurlijk! Naast mijn liefde voor schrijven, heb ik een ongelooflijke zwak voor lekker eten, films en honden. Het liefst spendeer ik mijn vrijdagavond op de bank met mijn lieve Duitse herder naast me terwijl ik naar een goede film kijk onder het genot van een grote chocoladereep!

RedactriZe

Hi! Mijn naam is Sascha22 jaar oud en ik kom uit Utrecht. Ik studeer Media & Entertainment Management en zit alweer in het laatste jaar. Na mijn stage mocht ik thank god blijven werken bij Ze.nl en ik versterk nu dus met veel plezier de redactie. Ik heb een intens grote obsessie voor katten en word dan ook de hele dag door getagd in alles wat ook maar iets met katten te maken heeft. Keep up the good work want ik word er blij van! Daarnaast word ik ook heel erg blij van schrijven, een goed boek, de zon en eten. Misschien is mijn obsessie voor eten nog wel groter dan mijn obsessie voor katten. Al van kleins af aan ben ik bezig ik met het maken van mini tijdschriftjes, en vanaf daar is mijn liefde voor schrijven blijven hangen.

Stagiaire

Hi, ik ben Chiara, ik ben 23 lentes jong en een Rotterdammer in hart en nieren. Als klein meisje hield ik al enorm veel van schrijven. Toen ik letterlijk alle boeken van de kinder- en volwassenenafdeling uit de bieb twee keer had gelezen, besloot ik zelf de touwtjes, of in dit geval pen, in handen te nemen. Kleine verhaaltjes werden al snel hele boeken en zo was mijn voorliefde voor schrijven geboren. Naast mijn schrijftalent, ben ik ook een geboren planner. Vandaar dat ik nu in mijn derde jaar zit van de studie Communicatie en heel erg enthousiast ben om stage te mogen lopen op de redactie van Ze.nl. Naast schrijven ben ik dol op reizen, verschillende culturen, shoppen en HEEL veel eten.


Stagiaire

Hi, mijn naam is Fadak en ik ben 22 jaartjes jong. Ik ben een geboren en getogen Rotterdammer. Als klein meisje was ik al weg van alles wat met make-up en fashion te maken had. Urenlang kon ik bezig zijn met het verkleden en opmaken van mijn poppen. Naast dat ik toen al helemaal weg was van fashion en make-up, was ik een ware boekenwurm. Ik kon een hele middag spenderen in de bibliotheek en verveelde me geen minuut. Boeken lezen vond ik zo leuk, dat ik al snel zelf kleine verhaaltjes ging schrijven. Jarenlang heb ik zitten bedenken hoe ik mijn verschillende passies en interesses kan combineren en hier zit ik dan! Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Ik start mijn derde jaar met stage lopen bij HET vrouwenmagazine van Nederland; ZE.nl. 

Stagiaire
Britt Brons

Freelance schrijfsters
Priscilla Beun