Niet perfect, wél jezelf
Het team van Ze.nl

Het team van Ze.nl

Ze.nl is een online magazine opgericht door en voor vrouwen zoals jij. Een pagina op het internet waar sinds 2007 álles wordt besproken, waar geen taboes bestaan en waar iedere vrouw terecht kan voor een dagelijkse dosis infotainment, humor en inspiratie. Of je nu geïnteresseerd bent in de laatste beautytrends, liever leest over diepgaandere onderwerpen zoals psyche en relaties of graag hard wil lachen om hilarische columns en grappige nieuwsfeitjes... Ze.nl verzamelt het voor je: de redactie werkt er dagelijks aan om jou uit te dagen, aan het lachen te maken en zo nu en dan eens flink tegen de haren in te strijken. Ze.nl: niet perfect, wél jezelf!

Overige informatie

Ze.nl is onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events, formats waaronder Fashionscene TV, Girlsfair (gericht op jonge meiden tussen de 14 en 24 jaar) en Yourscene, e-commerce concepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. EEN Media is actief sinds 2005. Met het huidige portfolio bestaande uit meer dan 15 titels, waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Shopgids.nl, Shopscene.nl en Ze.nl, bereikt EEN Media ruim 2 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, beauty en mode. 

Michelle Bakker - hoofdredacteurIk ben Michelle en ik vraag me met mijn 30 jaar af wanneer de tijd komt dat je je leeftijd niet er niet meer bij hoeft te vermelden. Maar goed, so be it, hè? Met mijn woning op steenworp afstand van de Ze.nl-redactie woon ik met mijn twee poezen midden in het centrum van Amsterdam. Voordat ik hoofdredatriZe werd heb ik werkelijkwaar van alles gedaan, maar de laatste paar jaar schreef, interviewde en maakte ik video's voor tijdschrift VIVA. Ik ben een onvervalste kroegtijger, eten doe ik het liefst buiten de deur en ik ben dol op dansen. Kortom: ik hou van gezelligheid, all day everyday. Ik heb de allerleukste familie die er is en ben sinds een aantal maanden trotse tante van mijn nichtjes Lieve en Sam. Al sinds ik kan lezen ben ik gefascineerd door tijdschriften, het liefst vintage exemplaren uit de jaren '80 of '90. Niet zo gek dus dat ik uiteindelijk zelf ook ben gaan schrijven: ik vind dit simpelweg het leukste wat er is. 

Laura Hiddinga - redacteur

Hi, ik ben Laura en ik ben 25 jaar (gevoelsleeftijd: meestal 21, soms 12). Met mijn boyfriend woon ik in Amsterdam-West met onze 100 guppy’s en één reptiel. Binnenkort krijgen we er ook een poezenkind erbij. Drie keer per week cross ik met mijn roze-blauwe bicyclette naar de redactie van Ze.nl, waar ik me vooral bezighoud met het schrijven van artikelen, het maken van de nieuwsbrief en het lachen om flauwe (woord)grapjes met Michelle en Annelot. De rest van de werkweek cross ik een stukje verder, namelijk over de Amsterdamse grachten naar het kantoor van LotteLust. 

Wat voor soort artikelen kun je van mij verwachten? Een doldwaze mix zoals je gewend bent van Ze.nl: van een aangrijpend interview tot tips hoe je dealt met een scheetje in bed. No joke, lees maar hier

Naast schrijven, ben ik gek op films en series, dierenfilmpjes, gezelligheid en wijn. Het liefst allemaal tegelijk. Wat niet veel mensen van mij verwachten, is dat er achter die make-upjes en jurkjes een kleine tomboy schuilt... Een van mijn grote guilty pleasure is een middagje shooten op de Playstation, of zoals ik ‘m noem: de Slaystation.

Annelot Stet - redacteur

Ik ben Annelot, 23 jaar oud en student Media, Informatie en Communicatie. Ik ben gek op reizen en heb inmiddels al heel wat mooie bestemmingen mogen bezoeken. Toch staat een wereldreis maken al járen high on my list. Mijn bankrekening denkt daar helaas anders over, dus we blijven nog even door dromen.

Heel eerlijk: ik heb een lichte shopverslaving. En dan het liefst online. In pyjama. Maar mijn nieuwste aankoop heb ik zowaar in een winkel gekocht. Het was liefde op het eerste gezicht tussen mij en deze Furla tas, moet je weten. Uitéindelijk heb ik hem dan toch gekocht en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Ik ben ook gek op interieur. Mijn Pinterest puilt uit van de woonplaatjes en ik tel de dagen af tot ik een huis heb gekocht, waarop ik alle opgekropte interieurliefde los kan laten.

Ondertussen probeer ik jullie twee dagen per week te verrassen, verblijden en ontroeren met mijn artikelen. By the way: volg je Ze.nl al op Instagram? Daar geef ik je samen met mijn collega’s een kijkje achter de schermen op de hectische, maar altijd gezellige Ze-redactie.