EOTB-Shirley over bekend zijn: 'Tijdens Koningsdag ben ik best geschrokken'

Media door Alyssa

Shirley, die momenteel te zien is in Ex On The Beach, nam haar Instagram-volgers mee in een grappige ervaring toen ze de vraag kreeg: "Is je leven nu beter nu je wat bekendheid hebt?"

Voordelen

Bekend zijn heeft volgens Shirley veel voordelen. Ze legt aan haar 229.000 volgers uit dat ze veel gratis dingen krijgt, soms voorrang heeft bij evenementen en op plekken komt waar ze normaal niet zou komen. Bovendien ontmoet ze veel nieuwe mensen en wordt ze liefdevol behandeld, wat natuurlijk allemaal geweldige extra's zijn.

Keerzijde

Maar zoals met veel dingen, heeft ook bekend zijn een keerzijde. De realityster deelde een grappige anekdote over haar ervaring op Koningsdag tijdens een festival in Zwolle.

Constant herkend

Tussen de menigte werd ze constant herkend, waardoor ze niet eens normaal met haar vriendinnen kon praten. "Ik kon geen liedje meezingen of een drankje halen", vertelt ze. Het werd zo overweldigend dat ze na slechts twee uur het festivalterrein moest verlaten.

Shirley in vermomming 

Hoewel ze begrijpt dat mensen met haar op de foto willen, was de constante aandacht overweldigend. Om toch nog een beetje anoniem te kunnen genieten van het festival, besloot Shirley grappige maatregelen te nemen. Ze deelde hilarische foto's van zichzelf met verschillende hoedjes en brillen, maar niets leek te helpen. "Ik kon niet eens plassen", voegt ze lachend toe.

Shirley

Lees ook: Aha! Luca legt uit waarom hij zijn exen 'angels' noemt in Ex on the Beach