Tamara Elbaz belandde in het ziekenhuis: 'Wat als ik dood zou gaan?'

Media door Alyssa

Tamara Elbaz, bekend van The Real Housewives of Amsterdam, heeft haar volgers op Instagram verrast met een kwetsbare onthulling. Ze deelde haar schokkende ervaring waarbij ze onverwachts op de afdeling oncologie van het ziekenhuis belandde.

Afwijkingen in borst

Op de foto die Tamara deelt, is een pleister op haar linkerborst te zien. "'We gaan toch even wat weefsel afnemen om te controleren.' Voor ik het wist zat ik vorige week op de afdeling oncologie", schrijft ze bij de foto. De realityster legt uit dat tijdens een preventieve echo van haar borsten afwijkingen werden opgemerkt, wat leidde tot deze plotselinge ziekenhuisopname.

'Wat als ik dood zou gaan?'

"Ik heb werkelijk de langste week ever achter de rug", vervolgt ze. "Het enige waar ik aan kon denken was aan Alexander. Alexander had misschien een zieke moeder. En ik moest ook wel een aantal keren denken aan wat als ik dood zou gaan." Ze deelt eerlijk haar angsten en bezorgdheden over de mogelijke uitkomst van de tests.

Goed nieuws voor Tamara 

Gelukkig kwam er uiteindelijk goed nieuws uit de resultaten. "Vanmorgen kreeg ik echter het beste nieuws ever… er is niks kwaadaardigs gevonden", deelt ze opgelucht.

Check je borsten regelmatig 

Tamara wil haar volgers op het hart drukken dat het belangrijk is om regelmatig je borsten te laten controleren. De testresultaten hadden namelijk ook zomaar anders kunnen zijn... "OMG laat je borsten regelmatig even checken. Want het kan zomaar ineens te laat zijn 💖🙏🏼."

Meer op Instagram

Lees ook: Real Housewives-Tamara Elbaz schrikt van sterrenbeeld date in First Dates: "geen goede ervaringen mee"