Monica Geuze bevestigt relatie met voetballer James Lawrence

Media door Alyssa

Drumroll, please! Het moment waar we allemaal op hebben gewacht: Monica Geuze heeft eindelijk haar nieuwe liefde onthuld. De geruchtenmolen draaide op volle toeren, maar nu is het officieel: op een superschattige Instagram-foto stralen Monica en haar mystery man zij aan zij.

Monica <3 James

Oké Mo heeft de foto niet zelf op haar Instagram geplaatst, maar op het profiel van Robbert Rodenburg zien we duidelijk dat Monica vergezeld is door de Britse voetballer James Lawrence. Cute!

Zevende wiel

Op Instagram plaatste Robbert de foto van het koppel, samen met zichzelf, model Romee Strijd en haar partner Laurens van Leeuwen, en ondernemer Danique Bossers met partner Pieter Musters, met de tekst: 'Vandaag het zevende wiel'. En alsof dat nog niet genoeg was, werden Monica en James ook nog gespot bij een restaurant, waarvan Robbert een video deelde op zondag.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Monica Geuze en nieuwe vriend James

'Ik ben heel blij' 

James Lawrence heeft een groot deel van zijn jeugd in Nederland doorgebracht, doordat hij speelde bij clubs als Ajax en RKC Waalwijk. Tegenwoordig verdient haar nieuwe lover zijn centen bij de Duitse club 1. FC Nürnberg. En wat betreft Mo, zij hield haar nieuwe relatie eerst even geheim. In haar podcast verklapte ze vorige maand wel dat ze weer een vriendje heeft, maar verder bleef het mysterieus. "Ik ben heel blij en dat is het."

Eerdere relatie

Eerder was Monica samen met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 een dochter kreeg. Na hun breuk eind 2019 kreeg Monica een relatie met Robbert Kroese. Toch lijkt ze nu weer volop van de liefde te genieten, dit keer met James aan haar zijde.

Lees ook: Monica Geuze doorbreekt stilte over vermeende romance met Bachelor-Rien