Yvonne Coldeweijer stopt met juice voor groot publiek

Media door Alyssa

Gisteren deelde juicekoningin Yvonne Coldeweijer een baanbrekende aankondiging op haar Instagram-account. Ze onthulde dat ze stopt met het delen van nieuws op haar juicekanaal. Yvonne gaat zich voortaan richten op een selecte groep mensen.

Juice-memberclub

In een enthousiaste video legt Yvonne uit over haar nieuwe initiatief, de 'speciale juice-memberclub'. Deze exclusieve club biedt toegang tot haar meest sappige en exclusieve verhalen. Yvonne benadrukte dat de club klein moet blijven om de beste ervaring te garanderen. "Hoe kleiner de club, hoe meer leipe juice ik kan delen. De juice wordt leiper dan ooit. Scoops staan voor je klaar."

Abonnement

Om deel uit te maken van deze exclusieve club, moeten geïnteresseerden een abonnement nemen. Voor slechts €8,95 per maand krijgen leden toegang tot het exclusieve content van Yvonne.

Privé account

Met deze nieuwe stap verandert ook het karakter van haar huidige account, deze zal worden omgezet naar een privé account. Yvonne legde uit dat veel mensen graag haar persoonlijke leven volgen en ze moedigde haar volgers aan om haar te blijven volgen voor deze updates.

Verlies van volgers

Het nieuws van Yvonne heeft veel aandacht getrokken en haar volgers reageren gemengd. Binnen enkele minuten na de aankondiging verloor ze al tienduizenden volgers. Desalniettemin lijkt Yvonne vastberaden om haar exclusieve club verder te ontwikkelen en haar nieuws met een selecte groep te delen.

Juice haalt het nieuws 

Yvonne's roddels hebben eerder het nieuws gehaald, zoals haar bijdrage aan het onthullen van het Jumbo-incident waar Glennis Glace bij betrokken was en het delen van de video waarin Lil Kleine naar verluidt zijn toenmalige partner Jaimie Vaes zou hebben mishandeld.

Lees ook: Wow! Yvonne Coldeweijer is 22 kilo afgevallen in 8 weken