Deze sterrenbeelden blijven altijd bevriend met hun ex

Relaties door Maya Luz

Kun je echt vrienden blijven met een ex? Veel mensen hebben helemaal geen contact meer met een ex na de break-up. Maar deze sterrenbeelden blijven het liefst bevriend met hun exen!

Lees ook: Deze sterrenbeelden trouwen het liefst met een rijk iemand

Maagd

Maagden blijven graag verbonden met alle mensen die een belangrijke rol spelen in hun leven. Dit geldt ook voor mensen die een belangrijke rol gespeeld hebben, zoals een ex. Het contact is niet erg intensief. Ze zullen eens in de zoveel tijd een appje sturen om te vragen hoe het gaat, of een grappige TikTok doorsturen. Maagden zijn erg logische en praktische mensen. Binnen relaties kan dit betekenen dat ze precies weten wanneer het tijd is om een relatie te verbreken. Ze zijn erg sterk in hun communicatie. Ze zullen nooit zomaar een relatie beeïndigen maar ze zullen ook niet blijven hangen in een relatie waarvan ze weten dat het niet meer werkt. Maagden zijn erg nuchter en houden graag de deur open voor eventuele vriendschappen met een ex.

Boogschutter

Boogschutters maken hun break-ups het liefst niet al te zwaar. Ze maken er grapjes over en zoeken naar voordelen aan hun situatie. Hierdoor is het heel lastig om boos op ze te blijven. Boogschutters zijn erg spontaan, en zullen hierdoor weleens een relatie uitmaken om een andere droom na te jagen. 'Go with the flow' is hun levensmotto. Dit sterrenbeeld kan zichzelf gemakkelijk loskoppelen van een ex en stoppen met over hen nadenken. Maar het helpt hen ook wel dat ze niet vaak langdurige relaties hebben die erg diepgaand zijn. Deze casual houding zorgt ervoor dat het voor Boogschutters erg makkelijk is om de overstap te maken van lovers naar besties.

Waterman

Watermannen zijn kampioenen in het bevriend blijven met hun ex. Ze plakken eigenlijk bijna nooit een label op een relatie, dus telt het dan eigenlijk wel als een ex? Wat het ook is, voor een Waterman is het erg makkelijk om te switchen tussen liefde en vriendschap. Dit sterrenbeeld date het liefst met mensen die ze al kennen. Hierdoor is de lijn tussen vriend of partner sowieso al vaag. Ze houden graag contact met alle mensen in hun leven. Date je met een Waterman? Dan ben je automatisch onderdeel van hun inner circle. Als een Waterman tegen je zegt dat jullie nog steeds vrienden kunnen zijn na een break-up, dan menen ze het echt. Ze zullen je af en toe appen om te vragen hoe het gaat en je uitnodigen voor feestjes. Ze houden van het hebben van een grote vriendengroep. Dus de kans is dat jij dan niet de enige ex bent in de vriendengroep is best groot.