Koningsdag staat voor de deur: dit zijn onze favoriete oranje items

Fashion door Maya Luz

Dit weekend is het alweer Koningsdag. Tijd om onze beste oranje outfit uit de kast te trekken dus. Dit zijn onze favoiete oranje items voor een trendy outfit om te dragen tijdens de verjaardag van de koning.

Lees ook: Klaar om stappen te maken op Koningsdag met deze schoenen

MOS MOSH oranje top met V-hals

Wil jij en graag classy uitzien deze Koningsdag? Dan is deze simpele maar elegante top van Mos Mosh echt iets voor jou. Deze top kun je gemakkelijk op een casual of meer formele manier stylen. Perfect voor de verjaardag van de koning.

Mos Mosh MMAuri Leia top met V-hals - €99,-

Boohoo oranje gedrapeerde blouse

Hou jij het deze Koningsdag liever casual? Dan is deze gedrapeerde top van Boohoo ideaal. Deze kun je gemakkelijk stylen met jeans en is dus perfect voor een middagje op de rommelmarkt of een festival.

Boohoo PLUS GEDRAPEERDE CHIFFON BLOUSE MET STRIK - €28,-

River Woods oranje midi-tuniekjurk met split

Ga jij dit weekend voor comfort? Dan is deze jurk van River Woods een ideale optie voor jou. Dit is de perfecte outfit voor als je je oude spulletjes gaat verkopen met Koningsdag.

River Woods Fancy midi tuniekjurk met split - €225,-

Stradivarius oranje mini top

Sta jij deze zaterdag op een feest of festival? Dan is dit topje van Stradivarius echt iets voor jou. Zo krijg je het niet te warm en heb je een oranje element voor je outfit. Combineer het topje met je favoriete jeans voor een laid back look.

Stradivarius Mini Top Met Hals - €6,99

Phase Eight oranje midi wikkeljurk

Een elegante look is ook erg geschikt voor Koningsdag. Dit is een jurk die een van de prinsessen misschien zelfs zou dragen wat ons betreft.

Phase Eight Julissa midi wikkeljurk met strikceintuur - €189,-

Stradivarius T-shirt met oranje tekst

Ga jij liever voor een subtielere hint van oranje? Dan is dit t-shirt van Stradivarius top. De tekst is lekker Hollands. Maar als oranje niet helemaal jouw kleur is, heb je toch een beetje die Koningsdag vibes mee.

Stradivarius T-shirt met tekstprint - €8,99

Boohoo gedrapeerde oranje midirok

Naast topjes moet je natuurlijk ook iets van een broek of rok hebben. Deze gedrapeerde rok van Boohoo maakt jouw Koningsdag outfit helemaal af! Deze rok is geschikt voor iedere activiteit die je kunt doen op deze feestdag en ook voor daarna is het een leuke toevoeging voor je garderobe.

Boohoo GEDRAPEERDE MIDI ROK MET PRINT MET HOGE SPLIT - €22,-