Hier kun je Ramon uit Ex on the Beach: Double Dutch All Stars van kennen

Media door Alyssa

In de laatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars stond Stevie voor een verrassing toen haar ex Ramon uit het water tevoorschijn kwam - ze herkende hem niet! Maar, wacht even... Ons komt de ex van Stevie wel héél bekend voor. Ramon heeft namelijk al eerder aan een vergelijkbaar programma meegedaan.

Stevie in Ex on the Beach: Double Dutch All Stars

In de meest recente aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars zagen we Stevie uit het water komen. Stevie is geen vreemde in de show. Ze is een 'angel' van Luca, een ex van Elias, een ex van Ivory én een ex van 'de man met zijn principes' - Maxim. Toch was Stevie niet de enige die in de laatste aflevering uit de zee tevoorschijn kwam. Dankzij de Tablet of Terror spoelde ook Ramon aan, die blijkbaar ook een ex van Stevie is. Maar tot iedereen zijn grote verbazing leek Stevie hem niet te herkennen. Ze was compleet vergeten hoe hij heette. Oeps, awkward!

Gaat er een belletje rinkelen?

Terwijl Stevie Ramon niet meteen herkent, gaat er misschien wel een belletje rinkelen bij de kijkers van het programma. Ramon was namelijk een verleider in het seizoen van Temptation Island 2022!

Temptation Island 

Dus, Ramon heeft als verleider meegedaan aan Temptation Island. We zagen hem toen een klik hebben met Annebel, maar uiteindelijk koos zij ervoor om toch helemaal voor haar grote liefde René te gaan. Jammer voor Ramon, maar het lijkt erop dat hij zich intussen prima heeft vermaakt. Zo schijnt hij Stevie te hebben ontmoet tijdens een vakantie op Chersonissos, waar ze flink met elkaar hebben gezoend. Of ze in de villa doorgaan met waar ze waren gebleven, dat is even afwachten.

Lees ook: Megan uit Ex on the Beach 'emigreert wegens belastingdienst' naar deze zonnige bestemming