Dit eten past het best bij jou volgens je sterrenbeeld

Eten door Anne-Fleur

Door de jaren heen heb je als individu vast een favorietenlijst opgesteld van eten dat je het allerliefst eet. Misschien eet je eigenlijk altijd wel dezelfde dingen, of houd je er juist van om nieuwe voedingsmiddelen uit te proberen. Wist je dat het zelfs in de sterren geschreven staat welk eten goed bij jou past? Lees gauw verder!

Ram

Ram, jij houdt van avontuurlijke, exotische gerechten. Toch zeggen de sterren wel iets anders over voedingsmiddelen die goed bij jou passen. Je kan beter "basic" eten nuttigen. Denk aan: walnoten, spinazie, uien, komkommer, appel, radijs, limoen, bonen, linzen en kool.

Stier

Stier, het is niet voor niets dat jij zo'n fan bent van zout en hartig eten. Dit past namelijk precies bij je! Bieten, bloemkool en uien tot komkommer, snij bieten en pompoen zijn jouw favorieten. Let wel op dat je ze niet té vaak eet, want dat is nu ook weer niet goed voor je.

Tweelingen

Tweelingen, jij bent overal fan van en kan genieten van alles. Spinazie geen favoriet? Dan moet je het toch maar eens leren eten, aangezien in de sterren staat geschreven dat spinazie goed is voor jou als persoon. Het geeft je gezondheid een enorme boost! Net als al dit andere eten: tomaten, sinaasappels, groene bonen, wortels, selderij, abrikozen, pruimen, bloemkool en kokos.

Kreeft

Kreeft, jij bent een heuse zoetekauw, maar echt gezond is het niet voor je. De sterren hebben liever dat je ook ander voedsel eet. Denk hierbij aan groenten en fruit dat veel water bevat. Watermeloen, komkommer, aardbeien...

Leeuw

Leeuw, jij probeert graag andere dingen uit wat betreft eten. Je hoeft niet altijd hetzelfde te hebben. Inspiratie nodig? Ga dan voor asperges, roggebrood, vijgen, citroenen, kokosnoten, perzik, zonnebloempitten of appel. Lekker!

Maagd

Om jouw gezondheid te verbeteren, Maagd, is het een goed idee om je horizon te verbreden wat betreft voedsel. Probeer eens gerechten te creëren met citroen, amandelen, witlof, volkoren producten, kaas, zwarte olijven, havermout en vlees. Het hoeft niet allemaal in één keer, natuurlijk. Maar je mag weleens wat anders proberen dan je standaard avg.

Weegschaal

Weegschaal, als jij een vleeseter bent, is het nu misschien het moment om daarmee te stoppen. Of in ieder geval, flink te minderen. In de sterren staat geschreven dat jij beter functioneert als je vaker plantaardig eet. Met asperges, amandelen, bruine rijst, doperwten en havermout ben jij op je allerbest.

Schorpioen

Schorpioen, jij kunt eigenlijk alles eten, als het maar gezond is. Wat je beter kunt laten staan: alcohol! Sorry, de sterren zeggen het...

Boogschutter

Boogschutter, jij als avonturier kunt alles aan. Eh, behalve super pittig eten dan. Je lichaam reageert daar van nature eigenlijk niet zo goed op. Eet wat vaker pruimen, appels, havermout, aardbeien en je kan de hele wereld aan.

Steenbok

Weet jij zelf weleens wat je het liefste eet, Steenbok? Volgens de sterren is het goed voor jou om volkoren producten te eten, omdat je daarmee het beste functioneert. Ook vis en noten zijn erg goed voor jou.

Waterman

Waterman, ook bij jou maakt het vrij weinig uit wat je eet. Als het maar gevarieerd is. Doe jij dat al? Of houd je het liever bij je standaard maaltijdje. Anyway, time to change it up!

Vissen

Vissen, jouw lichaam heeft behoefte aan veel vitamines. Door het eten van pruimen, citroen, sinaasappels, appels, druiven, spinazie en perzik geef je je immuunsysteem een flinke boost. Yay! Oh, en vergeet af en toe niet wat lekkers te snaaien, dat mag echt wel.