Grijp je kans: schitter als figurant in Gooische Vrouwen én verdien dit bedrag

Media door Alyssa

De remake van de ultieme feel-good serie Gooische Vrouwen komt eraan en we staan op het punt om weer heerlijk te kunnen genieten! Linda de Mol heeft in de nieuwe LINDA. laten weten dat ze zich enorm verheugd op de nieuwe opnames, vooral omdat ze na een lastige periode echt toe is aan wat luchtigheid en plezier. En Guess what? Jij kunt deel uitmaken van deze vrolijke set! Ze zijn namelijk nog hard op zoek naar figuranten voor de serie. En het beste van alles is dat je er zelfs nog voor betaald krijgt ook.

Oproep voor figuranten in Gooische Vrouwen

Beeld je eens in hoe tof het zou zijn om de levens van Cheryl, Anouk, Roelien en Claire van dichtbij mee te mogen maken. Nou, dat kan nu dus gewoon echt. Op de website van de producent van de serie staat te lezen dat ze nog steeds op zoek zijn naar figuranten voor Gooische Vrouwen. "De geliefde serie Gooische Vrouwen maakt een comeback en iedereen is weer van de partij. We zoeken enthousiaste figuranten (m/v/x) voor dit seizoen", aldus de oproep van producent Blue Circle.

Rollen

Nu vraag je je misschien af: voor wat voor figurantenrollen kan ik mij dan aanmelden? Nou, ze zijn bijvoorbeeld nog op zoek naar een taxichauffeur, mensen die de clubs en restaurants bezoeken, een medewerker van een museum of expositie, fotografen of journalisten en een beveiliger of bewaker.

Vergoeding

Natuurlijk wordt het allemaal nóg leuker als je er ook nog eens voor betaald krijgt. Voor een bescheiden rolletje in Gooische Vrouwen hoef je niet te rekenen op grote rijkdom. De meeste rollen worden vergoed met €50, inclusief reis- en parkeerkosten. Maar er zijn ook enkele edelfigurantenrollen, waarbij je dichtbij in beeld komt, voor deze rollen kun je een vergoeding van €85 verwachten.

Aanmelden

De opnamedagen strekken zich meestal uit over zo'n 10 uur, dus je bent echt een hele dag weg van huis. Het is misschien niet de snelste manier om wat bij te verdienen, maar hey, je speelt wel mee in een superleuke serie! En dat is een klein beetje glamoureus, nietwaar? De opnames met figuranten starten al vanaf maandag 22 april en lopen door tot eind juni. Dus, mocht je je willen opgeven, dan moet je er snel bij zijn. Hier vind je meer informatie over het figureren in Gooische Vrouwen.

Lees ook: Oeh! Gooische Vrouwen-regisseur Will Koopman verklapt over nieuw seizoen: "oude gevoel komt terug"