Dave Roelvink reageert op heftige beschuldigingen Yvonne Coldeweijer: "Ik ga een bloedtest doen"

Media door Zita

In juicewereld dwaalde er hier en daar al wat geruchten rond over Dave Roelvink. Over hemzelfs, zijn gezin en zijn verslaving. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer verspreidde dan ook nogal heftige juice over Dave. Volgens Dave is daar alleen helemaal niks van waar. Hij reageert hier (eenmalig) op in een video op Instagram.

Geruchten over Dave Roelvink

Dave Roelvink is al vaker te zien om verschillende juice- en roddelkanalen. De ene keer terecht, de andere keer niet. Volgens Dave is het deze keer absoluut niet terecht. Yvonne beweert namelijk op haar juicekanaal dat Dave weer drank en drugs gebruikt én het leven van zijn ex Jazzlyn zuur probeert te maken. Dave ontkracht al deze dingen in zijn video, want volgens hem is hier niks van waar.

Drank en drugs

Yvonne beweert dus dat Dave gewoon weer drank en drugs gebruikt, terwijl hij zelf een tijd geleden aangaf dat hij clean is. Sterker nog, hij wil andere mensen helpen met hun verslaving. “Ik wil mensen daar echt bij helpen en ik ben niet een of andere clown die achter de schermen gewoon aan het drinken en aan het snuiven is en voor de rest op beeld doet alsof mensen wil helpen”, zegt Dave in de video. “Dat is niet wie ik ben. Ik lijk wel gek, maar daardoor heb ik ook besloten om voor één keer een bloedtest te gaan doen”, zegt Dave, die de uitslagen van de bloedtest gaat delen op Instagram.” Volgens Yvonne is die test gegarandeerd nep en wil hij andere mensen alleen maar helpen als verdienmodel.

Update: Dave laat dinsdagmiddag weten in zijn Stories op Instagram dat hij niet alleen een bloedtest heeft gedaan, maar ook een urinetest. Die zijn vaak heel nauwkeurig. "Ik lijk wel gek", zegt hij in zijn story. 

Lees ook: Dave Roelvink gaat mensen met verslaving helpen: "wil social media op goede manier inzetten"

Van wie is het huis?

Ook beweert Yvonne dat Dave dreigt met een rechtszaak over het huis van Jazzlyn. “Het huis dat je altijd hebt gezien op zijn Instagram, dat is háár huis. Zij heeft dat gekocht”, laat Yvonne weten op Instagram. Volgens Dave is ook dat niet waar. “Dat is gewoon een huurhuis wat wij huurden”, vertelt Dave. “Ik kan je vertellen, toen wij uit elkaar gingen, het enige wat ik heb meegenomen is mijn kleding. De rest heb ik allemaal daar gelaten. Zij is met geen enkele rekening blijven zitten of wat voor problemen dan ook. Wij gaan goed met elkaar om en daar ben ik heel erg blij om.”

Wat is waar?

Het is nu dus het ene verhaal tegen het andere. Yvonne deinst niet terug van de video van Dave. “Onderschat mijn spionnen niet”, laat ze in haar story weten. “Ze weten zelfs wie jouw vader huilend opbelt als je weer een terugval hebt gehad. Het kan net zo goed je beste vriend, je advocaat of je huisarts zijn.” Daarnaast laat Yvonne nog weten dat ze dit werk niet doet om mensen kapot te maken (wat ze overigens vaker zegt). “Ik doe dit werk om de waarheid te brengen en mensen te waarschuwen voor fake verhaaltjes van influencers. Want jouw zogenaamde ‘clean zijn’ is jouw verdienmodel. Daarom is jouw video natuurlijk meer een commercial dan een reactie,” eindigt Yvonne in haar story.

Meer op Instagram