Zien! Bed & Breakfast-kijkers zijn verbluft door sprookjesachtige B&B: "heel bijzonder"

Media door Jennifer

Het tv-programma Bed & Breakfast is elk seizoen weer een hit bij tv-kijkend Nederland. Wekelijks praten een heleboel mensen over de soms mooie en soms iets minder gelukte B&B's. Al zit in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen een B&B, die dus wel heel erg geslaagd is. Op social media reageren kijkers namelijk massaal lovend op de prachtige, oosterse Bed & Breakfast van Debby en Willem in Limburg.

Debby en Willem in Bed & Breakfast

Het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast is weer begonnen en begint meteen goed. In de eerste aflevering zien we de B&B's van Linda & dochter Kim, Laura & Michel en van Debby & Willem. En vooral de Bed & Breakfast van laatstgenoemden gooit hoge ogen bij de andere B&B-eigenaren én de tv-kijkers, zien we op social media.

Volendammers Debby en Willem runnen B&B Agrabah in Noord-Limburg, waar niets is wat het lijkt. Wanneer je daar arriveert, rijd je namelijk een doodnormale woonwijk. Vervolgens sta je meteen al oog in oog met een bijzondere tuin. De palmbomen laten direct zien, dat je niet met een 'normale' Bed & Breakfast te maken hebt. Nee, de B&B van Debby en Willem is namelijk helemaal in Arabische sferen en het koppel pakt helemaal uit!

Arabische sferen in Limburg

Debby en Willem zijn allebei dol op reizen naar exotische bestemmingen. Daarnaast is Willem erg gefascineerd van temperaturen. Daarom besloten ze te verhuizen naar Limburg, waar ze het 'warmste plekje van Nederland' wilden creëren. Aangezien het in Limburg over het algemeen warmer is dan in andere Nederlandse provincies, is dit inderdaad een erg logische plek. Vervolgens kregen ze regelmatig de vraag van vrienden, waar zij konden overnachten. Daardoor kwamen Debby en Willem uiteindelijk op het idee voor een Bed & Breakfast in Arabische sferen. Ze waren voor hun eigen woning toch al bezig in een soortgelijk thema, dus konden ze het net zo goed doortrekken naar een B&B. En zo ontstond het kleine Marokko in Noord-Limburg. "Een beetje 1000 en 1 nachten sferen," aldus Debby.

Zij is trouwens verantwoordelijk voor de meeste spullen in de woning. Dankzij alle mooie, oosterse spullen en de vele details in de architectuur waan je je in de B&B echt in een sprookjeswereld:

bed & breakfast debby willem Noord-Limburg

bed & breakfast debby willem Noord-Limburg

bed & breakfast debby willem Noord-Limburg

bed & breakfast debby willem Noord-Limburg

Kijkers onder de indruk

Het is dan ook geen wonder, dat de reacties op de Bed & Breakfast van Debby en Willem positief zijn. "Zó! Heel bijzonder," reageert Linda bijvoorbeeld meteen bij binnenkomst. Daarna stromen de complimenten alleen maar binnen. "Dit is zo mooi. Het voelt alsof ik in het buitenland ben of zo," zegt Linda's dochter Kim later. Iets waar Debby en Willem erg blij van worden, want dat is juist de bedoeling. De B&B-eigenaren genieten dus zichtbaar van hun verblijf in Noord-Limburg. Achteraf hebben ze dan ook een goede kamerprijs voor het koppel. Zij vroegen eerst voor één nacht 125 euro voor twee personen. Daar mogen ze inmiddels wel meer van maken als het aan de andere deelnemers ligt. Laura & Michel geven de Volendammers wel gewoon de kamerprijs van 125 euro, maar Linda & haar dochter Kim gooien hier nog een tientje bovenop. Zij hebben hier wel een kamerprijs van 135 euro voor over. Wauw! En de kijkers op socialmediakanaal X zullen het waarschijnlijk met ze eens zijn:

Lees ook: Woehoe! RTL kondigt nu al nieuwe vierde seizoen aan van B&B Vol Liefde